- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce salariu primește un shaormar pe timpul verii. Câștigă mai mult decât un medic rezident

22 Jul, 16:23 • Cornel Ghimeșan
Majoritatea românilor adoră shaorma, a devenit unul dintre cele mai felurile de mâncare cele mai consumate, lucru dovedit de vânzările pe care le fac shaormeriile din țara noastră.
Ce salariu primește un shaormar pe timpul verii. Câștigă mai mult decât un medic rezident

Dar oare cât câștigă un shaormar în România, mai ales dacă are și experiență? Ei bine, un anunț de angajare postat recent de patronii unei shaormerii din Constanța dezvăluie pe ce bani muncește un shaormar.

Ce salariu are un shaormar pe lună

„Angajez shaormar cu experiență. Salariu 6.000 de lei pe lună, plus carte de muncă. Salariu se dă de două ori pe săptămână. Program: 2 zile cu 2 zile liber”, a scris patronul în anunțul său.

Citește și Cât costă să îți închiriezi un avion privat pentru a petrece în Dubai. Milionarii lumii cheltuie mii de euro pentru această fiță

Meseria de shaormar pare a fi destul de simplă și lipsită de prea mari responsabilități, însă vine cu satisfacția unui preparat final delicios adorat de toți clienții. Totuși, shaormarii au un program de lucru solicitant și un mediu de lucru destul de incomod, dar compensează cu un salariu măricel.

Luând în considerare informațiile din recentul anunț de angajare, putem încerca să facem un calcul în vederea estimării veniturilor zilnice și lunare ale unui shaormar. Astfel, un shaormar poate să primească aproximativ 400 de lei pe zi, dacă lucrează două zile cu două libere. Pe lângă venitul zilnic de bază, un shaormar mai ia și bacșiș, ce poate să fie mai mic sau mai mare în funcție de volumul de clienți și cât de amabili sunt. În medie, un shaormar poate câștiga între 50 și 150 de lei pe zi din bacșișuri.

Citește și Amenzi pentru nerespectarea legii la tutun, alcool și energizante. Care sunt noile reglementări?

Care sunt cele mai populare shaormerii din București

  1. Genin e unul dintre restaurantele de tip fast-food cu tradiție. Se află pe Calea Floreasca și mulți români iubitori de shaorma merg acolo să-și satisfacă poftele. O shaorma clasică de pui, la lipie, costă 35 de lei, iar una cu berbec și vită 45 de lei.
  2. Pe lista celor mai apreciate shaormerii din Capitală se află și Shaormeria Băneasa. E vorba de un lanț de locații deschise în mai multe zone din oraș. O shaorma mică costă acolo 35 de lei.
  3. Printre cele mai cunoscute și cele mai vechi este Dristor Kebab, unde românii stau mereu la coadă ca să-și cumpere produsele preferate. O shaorma de pui costă a32 de lei acolo, iar una de vită 41 de lei.
  4. Ultima, dar nu cea din urmă, de pe lista celor mai populare se numără Socului. Sunt cinci restaurante Socului în București, iar meniul e destul de variat, incluzând chiar și pizza. Cei care merg acolo ar trebui să scoată din buzunar între 30 – 46 de lei pentru o shaorma.
Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult