ChatGtp este deja prezentă pe smartphone-urile din SUA. În versiunea aplicaţiei, cea mai populară zonă de chat a momentului va permite utilizatorilor „să obţină informaţii precise, fără să treacă prin reclame sau rezultate multiple”, a precizat compania într-un comunicat.
Faptul că nu va conţine reclame reprezintă o provocare pentru Google, iar compania asigură că aplicaţia va fi disponibilă în curând şi pe dispozitivele care rulează pe sistemul Android.
Noua aplicaţie va oferi, de asemenea, „sfaturi de gătit, sfaturi de călătorie şi va ajuta la crearea de mesaje sincere”, potrivit Mediafax.
Citeşte şi: Se fac bani din ChatGPT? Ce salariu are un trainer de inteligență artificială. Suma este ireală
Apple dorește să elimine riscurile privind scurgerea de date confidențiale de către angajații săi care utilizează programele de inteligență artificială, astfel că i-a sfătuit pe aceștia să nu folosească extensia Copilot de la GitHub, deținut de Microsoft, utilizat pentru a automatiza scrierea de coduri software în editorul de cod.
OpenAl, creatorul ChatGPT, a transmis, luna trecută că a introdus un „mod incognito” pentru ChatGPT, care nu salvează istoricul conversațiilor utilizatorilor și nu îl folosește ca să-și îmbunătățească inteligența artificială.
Decizia stă la gaza îngrijorării privind modul în care ChatGPT și alte chatbots pe care le-a inspirat gestionează sute de milioane de date ale utilizatorilor, folosite de regulă pentru îmbunătățirea inteligenței artificiale. Joi, OpenAI a lansat ChatGPT pentru iOS în SUA.
ChatGPT a fost lansat ca prototip și a atras o mulțime de utilizatori prin capacitatea de a genera răspunsuri detaliate într-o manieră conversațională. A antrenat să poată să parcurgă și să înțeleagă contextul conversației, să conceapă răspunsuri și să intre în conversații cu mai multe ture.
De asemenea, poate gestiona o serie întreagă de sarcini, cum ar fi răspunsul la întrebări, furnizarea de informații, oferirea de explicații, de recomandări și angajarea într-o conversație generală.