Sezonul recent MasterChef s-a încheiat pe 11 decembrie 2024, iar marea câștigătoare a premiului de 75.000 de euro este Georgiana Ene, care a reușit să se impună în fața altor doi finaliști, Gabriel Șerban și Sebi Dascălu, după o competiție intensă. Anunțul câștigătoarei a fost făcut în direct la Pro TV, marcând încheierea unui alt sezon plin de emoții și concurență, transmite cancan.ro.
Te-ar mai putea interesa și: Rețeta de salată boeuf a lui Florin Dumitrescu. Secretul care schimbă gustul și consistența preparatului
foto: chef Florin Dumitrescu
După finalul competiției, cei trei jurați ai show-ului culinar — Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea — au luat o decizie pentru perioada următoare: să se bucure de o pauză meritată, înainte de a se pregăti pentru următorul sezon din MasterChef. Întrucât sărbătorile de iarnă sunt deja la orizont, cei trei chefi au planuri importante pentru acest sezon festiv.
Deși au fost deschise deja înscrierile pentru sezonul următor, Florin Dumitrescu a făcut public faptul că nu se gândește încă la muncă. Acesta a spus că își dorește o pauză completă, în liniște, alături de familie.
„Știu că s-au deschis înscrierile pentru sezonul 2025. Pentru mine este foarte simplu. Abia aștept să dau nas în nas cu următorii, următoarea garnitură de concurenți și până atunci îmi închid telefonul.
Mă retrag cu familia la mine în peșteră, pun piatra la intrare, îmi iau placă, mă duc pe munte și ne revedem când s-a schimbat vremea”, a ținut să spună Florin Dumitrescu.
Dumitrescu a explicat că această pauză nu este o retragere permanentă, ci mai degrabă un moment de reîncărcare, după o perioadă solicitantă, astfel încât să se întoarcă pe micile ecrane cu multă energie și entuziasm pentru următorul sezon MasterChef. El a adăugat că pauza pe care a luat-o anterior fusese destul de lungă, însă acum plănuiește o perioadă mult mai echilibrată și reconfortantă, pentru a se regăsi alături de cei dragi.
„Nu e vorba de pauză, ca în pauză am stat destul de mult. Am stat 9 luni, mi-a trebuit pauza aceea mai mult decât orice, acum intru cumva într-o pauză cu o energie un pic mai bună”, a mai spus chef-ul.
Te-ar mai putea interesa și: Ce să faci ca să nu mai lipești clătitele de tigaie. Secretul lui chef Florin Dumitrescu: ”Este rețeta ideală”