- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Crăciunul s-a mutat în octombrie! Decretul prezidențial a șocat oamenii!

04 Sep, 11:20 • Bugiu ⁠Ana Maria
În această țară, Crăciunul a fost mutat în luna octombrie! Șocul a acaparat oamenii la aflarea acestei vești.
Crăciunul s-a mutat în octombrie! Decretul prezidențial a șocat oamenii!

Asemeni comediei Dictatorul, din 2012, Nicolas Maduro a decis să schimbe regulile în propria țară, oricât de absurde ar părea. Așadar, dictatorul din Venezuela a decretat ca, începând cu acest an, Crăciunul să fie sărbătorit pe 1 octombrie, potrivit fanatik.ro.

Într-o declarație surprinzătoare, președintele Maduro a anunțat că Crăciunul va fi sărbătorit anticipat, pe 1 octombrie. Motivul acestei schimbări este de a aduce un omagiu și de a mulțumi populației. Maduro a prezentat această decizie ca pe o măsură inovatoare, exprimându-și mândria față de inițiativa sa.

”Este septembrie și deja se simte Crăciunul. Așa că anul acesta – ca un mod de a vă aduce un omagiu și de a vă mulțumi – voi decreta ca Crăciunul să fie anticipat la 1 octombrie”, a proclamat Maduro, mândru de găselnița sa.

Te-ar putea interesa și: Primă de Crăciun întârziată, dar mai consistentă. Acești angajați vor primi bonusuri cuprinse între 4.000 și 6.000 de euro

foto: Crăciunul

Crăciunul s-a mutat în octombrie! Decretul prezidențial a șocat oamenii!

Venezuela este în pragul colapsului. Este una dintre cele mai sărace țări și are cele mai mari rezerve de petrol din lume. Totuși, Maduro și-ar fi revendicat victoria la alegerile prezidențiale din iulie, fără a dovedi acest lucru. drept urmare, aomenii s-au revoltat și au ieșit în stradă.

Multe surse spun că acesta ar fi pierdut, de fapt, în fața lui Edmundo Gonzalez.

Maduro a refuzat să arate dovezile care atestă faptul că a câștigat, confruntându-se cu mulți alți politicieni și analiști politici din această privință.

Statele Unite ale Americii s-au sesizat și au intervenit în acest scandal, sancționând 15 personalități din Venezuela.

Cei sancționați ar mai fi: ministrul de Externe Yvan Gil, președintele Curții Supreme, Caryslia Beatriz Rodríguez Rodríguez și un membru de top al consiliului electoral, Rosalba Gil Pacheco.

Decizia lui Maduro de a sărbători Crăciunul mai devreme nu este o noutate pentru venezueleni, care s-au obișnuit ca dictatorii care au condus țara să mute sărbătorile sfinte după bunul plac, fără nicio logică. Analiștii politici cred că aceste măsuri populiste ar fi concepute pentru a distrage atenția de la dezastrul din Venezuela, o țară care s-a prăbușit în vremuri de pace ca nicio altă țară, mai spune sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Românii nu mai sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi în Brașov! Lipsa zăpezii, unul dintre motivele pentru care nu sunt turiști