- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cristian Cioacă face avere din cazul Elodia! Fostul polițist dezvăluie adevărul, dar cere bani grei!

23 Oct, 23:51 • Bugiu ⁠Ana Maria
La aproape două decenii de la dispariția Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă intenționează să profite financiar din acest caz, pregătind o carte despre povestea sa. După eliberarea sa din închisoare, fostul polițist caută o editură care să publice jurnalul scris în detenție, unde își prezintă propria versiune a evenimentelor.
Cristian Cioacă face avere din cazul Elodia! Fostul polițist dezvăluie adevărul, dar cere bani grei!

La aproape două decenii de la dispariția Elodiei Ghinescu, cazul care a captivat o națiune, Cristian Cioacă pare să își dorească să profite financiar de pe urma scandalului, potrivit bugetul.ro.

După eliberarea din închisoare în august 2023, fostul polițist condamnat pentru uciderea soției sale plănuiește să își spună versiunea adevărului într-o carte scrisă pe parcursul detenției sale. Însă, pentru a împărtăși publicului detalii despre „cazul Elodia”, acesta cere un preț.

Te-ar mai putea interesa și: Black Friday 2024. Cinci aspecte la care trebuie să fii atent ca să nu cazi pradă țepelor

foto: Cioacă și Elodia

Cristian Cioacă face avere din cazul Elodia! Fostul polițist dezvăluie adevărul, dar cere bani grei!

Cazul Elodiei, avocata din Brașov dispărută în 2007 fără ca trupul să-i fie găsit vreodată, a declanșat un fenomen mediatic de proporții în România. În ciuda lipsei unui cadavru, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea soției sale. După ce și-a ispășit o parte din pedeapsă, Cioacă s-a ținut departe de atenția publică, dar acum vrea să revină în prim-plan printr-o carte în care și-a descris trăirile și evenimentele din timpul scandalului și condamnării.

Potrivit mamei sale, Cioacă a terminat deja de scris cartea și este în căutarea unei edituri dispuse să o publice. Această carte ar putea să ofere mult așteptatele răspunsuri sau să deschidă noi întrebări cu privire la misterioasa dispariție a Elodiei sau…..să nu ofere nimic și să fie realizată doar pentru bani. Rămâne de văzut.

„Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare, e despre ce a trăit el în tot această perioadă. E ca un fel de jurnal, în prezent își caută o editură care să i-o publice, eu cred că lumea ar fi interesată să afle punctul de vedere al lui Cristian Cioacă”, a afirmat Florica Cioacă, potrivit Fanatik.

Te-ar mai putea interesa și: Gaură de 12 miliarde de dolari în vistieria McDonald’s. Valoarea lanțului de fast-food a scăzut cu 7% peste noapte, după problemele grave anunțate în SUA