- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cu ce se ocupă acum Vero Căliman, după ce a renunțat la Gașca Zurli, proiectul care a făcut-o celebră

14 Sep, 19:27 • Cornel Ghimeșan
Pe Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, o știu toți copiii din țară. Însă, de când s-a retras din Gașca Zurli, proiectul care a făcut-o celebră, puțini știu cu ce se ocupă.
Cu ce se ocupă acum Vero Căliman, după ce a renunțat la Gașca Zurli, proiectul care a făcut-o celebră

După ce a renunțat la colaborarea cu Mirela Retegan, care i-a adus un succes răsunător timp de zece ani, prin Gașca Zurli, Vero Căliman a continuat să facă ceea ce iubește ea mai mult, actorie.

În momentul de față, fosta Fetiță Zurli e regizorul unor spectacole pentru copii. În plus, a pătruns și în lumea cinematografiei, iar recent s-au încheiat filmările pentru comedia „Transivanian Ninja”. Vero a jucat, pentru prima dată în carieră, un alt rol decât cel de fetiță.

Citește și Selena Gomez este miliardară! Cum a strălucit în afaceri, fără să fie vorba de actorie sau muzică

Ce job are Vero Căliman după Gașca Zurli

Din luna mai, Vero Căliman este Director Artistic Programe pentru Copii de la Școala de Teatru Qfeel. Anunțul a fost făcut la acea vreme de reprezentanții instituției de artă.

„Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero Căliman vine la Școala de Teatru Qfeel cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care învățarea este un proces distractiv și captivant. Cu o experiență vastă pe scenă și alături de copii de toate vârstele, actrița Vero Căliman aduce o nouă perspectivă în rolul de Director Artistic Programe pentru Copii”, au declarat reprezentanții de la Școala de Teatru Qfeel, în mediul online.

Vero Căliman nu a avut din prima curajul să dea la actorie. Inițial, a dat admitere la psihologie, iar ulterior a intrat în proiectul care i-a schimbat viața, Gașca Zurli. Recent a vorbit și despre moartea tatălui ei, care a afectat-o profund, dar spune că în clipa de față trăiește cea mai grea perioadă din viața ei.

Citește și Țara care oferă românilor salariul de 6.000 de euro pe lună. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidatul ideal

„Cred că acum trec prin cel mai greu, dar cel mai frumos moment. Mi-e cel mai greu, în aceste momente, să iau decizii sau să aleg, iar asta creează dificultatea unui moment sau a unei situații, nesiguranța”, a spus Vero Căliman, conform unica.ro.

După ieșirea din proiectul Gașca Zurli, Vero a mărturisit că rolul pe care l-a avut timp de zece ani va rămâne mereu în inima ei.

„Cred că acum trec prin cel mai greu, dar cel mai frumos moment din viața mea. Aș fi putut spune că cel mai rău a fost când a murit tata, dar era un copil pe atunci. O să mă bântuie și o să mă urmărească mereu asta, va fi o situație peste care nu o să pot trece. Dar transformarea prin care trec acum se simte cel mai profund. Mi-e cel mai greu, în aceste momente, să iau decizii sau să aleg, iar asta crează dificultatea unui moment sau a unei situații, nesiguranță”, a mai precizat Vero Căliman.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult