- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum a reușit „Micul Hercule” să dea lovitura în afaceri. Business-ul care i-a adus succesul

03 Nov, 20:37 • Cornel Ghimeșan
Giuliano Stroe, cunoscut ca fiind "Micul Hercule", a lansat o afacere alături de familia lui, care s-a dovedit a fi una de succes destul de rapid.
Cum a reușit Micul Hercule să dea lovitura în afaceri. Business-ul care i-a adus succesul

„Micul Hercule”, de 20 de ani, a terminat liceul și s-a orientat către un domeniu din care a făcut bani rapid. În august 2024 a lansat o pizzerie care a atras rapid numeroși clienți.

Cea mai ieftină pizza din meniu este Margherita, care costă 25 de lei, iar cea mai scumpă e o pizza uriașă Quatro Staggioni, de 65 de lei. „Micul Hercule” s-a gândit să vină cu ceva nou care să-i asigure succesul, așa că a inclus în meniu pizza desert. Conține ciocolată albă, ciocolată cu lapte, banane și căpșuni, iar pentru una de 32 de centimetri clienții sunt nevoiți să plătească 35 de lei.

Familia lui „Micul Hercule” a decis ca pizzeria să aibă un program atipic, pentru ca în felul acesta să aibă și suficient timp liber. Așadar, localul e deschis de luni până vineri, în intervalul orar 18 – 22, dar și sâmbăta și duminica, de la 17 la 22.

Citește și Produse la doar 2 lei în Kaufland! Românii iau cu asalt magazinele pentru oferte de nerefuzat!

Cum a reușit „Micul Hercule” să aibă succes în afaceri

Unul dintre motivele pentru care atât de mulți oameni cumpără pizza de acolo e că sunt prețuri destul de reduse. În plus, tot timpul sunt numeroase oferte avantajoase și au gândit și o strategie de promovare foarte eficientă.

Pe lângă afacerea sa de care se ocupă constant, tânărul Giuliano nu a uitat nici de sport, de marea lui pasiune. Face box cu un antrenor străin foarte priceput și merge la competiții în străinătate. Cel mai recent a fost în Marea Britanie. Marele lui vis e să ajungă „Micul Leonard Doroftei”. În urmă cu 15 ani era numit „cel mai puternic copil din lume” și chiar a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de cinci ani.

Tânărul îmbină cu multă pricepere sportul și afacerea sa cu pizza și vrea să evolueze cât de mult poate pe ambele planuri.

Citește și Tarife fabuloase la pensiunea Monicăi Anghel. Locurile de Crăciun și Revelion s-au epuizat rapid

Urmărește Daily Business pe Google News
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult