- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum arată testamentul lui Alain Delon. Cui îi se cuvine averea impresionantă de 300.000.000 de euro

19 Aug, 12:33 • Cornel Ghimeșan
Alain Delon a lăsat o lume întreagă îndurerată după ce a încetat din viață. De-a lungul carierei sale a reușit să construiască un imperiu financiar, lucru bine știut de fanii săi. Iată ce se arată în testamentul marelui actor de la Hollywood.
Cum arată testamentul lui Alain Delon. Cui îi se cuvine averea impresionantă de 300.000.000 de euro

Alain Delon a fost un simbol al cinematografiei franceze și va rămâne așa. Este bine știut faptul că de-a lungul carierei sale, actorul a construit un adevărat imperiu financiar.

Desigur, înainte să moară, acesta a lăsat și un testament. Rolurile celebre pe care le-a interpretat i-au adus sume uriașe în conturi. Starul a adunat o avere colosală de 300.000.000 de euro.

Te-ar putea interesa și Câți bani a ajuns să câștige Celentano în Las Fierbinți în 2024! Actorul Adrian Văncică a făcut afacerea vieții

Înainte de a se stinge din viață a avut grijă să își împartă banii. La data de 18 august, respectiv duminică, îndrăgitul actor a murit. Avea 88 de ani.

Actorul s-a stins la casa lui din Douchy, fiind înconjurat de cei dragi în ultimele sale momente. Cei trei copii ai săi au făcut anunțul în cadrul unei declarații comune pentru AFP.

Alain Delon a avut o carieră despre care toți știut, acesta fiind considerat și unul dintre cei mai frumoși actori ai tuturor timpurilor.

Dacă mulți nu știu, Alain Delon a jucat în peste 80 de producții, astfel că o lume întreagă l-a cunoscut. Acesta a adunat o avere impresionantă, însă valoarea acesteia nu se cunoaște cu exactitate, dar mai multe publicații internaționale susțin că suma se ridică la 300.000.000 de euro.

Ce scrie în testamentul lui Alain Delon

Pe lângă banii pe care i-a obținut din rolurile sale, Alain Delon a intrat și în alte domenii. Mai exact, a fost director de filmări, producător, dar și colecționar de artă, investitor și proprietar de terenuri, conform TheGuardian.com.

Astfel că, starul a reușit să își sporească averea. Se pare că doar parfumurile și tablourile pe care le avea în posesie ar valora milioane de euro.

Alain Delon a decis să își lase averea adunată de-a lungul timpului celor trei copii ai săi – Anouchka, Alain-Fabien și Anthony, însă banii nu se vor împărți în mod egal.

Adică, fiica actorului va moșteni jumătate din suma imensă, iar băieții vor primi câte 25 de procente.

Cei trei copii ai actorului sunt profund îndurerați de moartea tatălui lor. De asemenea, Anouchka, Alain-Fabien și Anthony au cerut intimitate în această perioadă extrem de dificilă pentru ei.

Citește și De la lucrător în construcții la actor de renume mondial și guvernator în SUA. Din ce și-a câștigat Arnold Schwarzenegger primii bani. „Am fost milionar înainte de a face Terminator”

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicatul transmis de cei trei copii ai lui Alain Delon.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult