- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion. Top 3 cele mai bune site-uri

11 Jul, 21:58 • stefan.vlad
Cum poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion. Există mai multe motoare bune de căutare, însă trei dintre ele sunt cele mai utilizate. De asemenea, poți vedea și care e cea mai ieftină perioadă, astfel încât să te orientezi în funcție de buget.
Cum poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion. Top 3 cele mai bune site-uri

Cum poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion. Google Flights este unul dintre ele, unde poți alege din mai multe zboruri, în funcție de buget. Site-ul este disponibil și în limba română, făcând mai ușoară alegerea celor mai bune oferte. O inovație a acestui serviciu este că permite căutări deschise bazate pe alte criterii în afară de destinație, cum ar fi bugetul disponibil sau diverse opțiuni de destinație.

Citește și: Bilete de avion mai scumpe! Lufthansa introduce o nouă taxă pentru pasageri. Zborurile din România sunt afectate

Cum poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion

De asemenea, putem rezerva biletele de avion înainte ca tarifele să crească, pe baza unui grafic care analizează evoluția prețurilor. Google Flights ne va anunța prin e-mail atunci când apar oferte noi și ne va oferi sfaturi pentru cele mai potrivite variante de călătorie, conform Nerdwallet.com.

Serviciul este gratuit și filtrează rapid rezultatele căutării, oferind opțiuni precum zborurile de plecare cu cel mai bun preț și cele mai bune ore de zbor, hartă interactivă pentru a vedea costul zborului către o destinație, prețurile și orele zborurilor pentru multe companii aeriene, previziuni de preț și garanție de preț.

Al doilea cel mai bun motor de căutare pentru bilete ieftine de avion este Kayak. Iar o a treia opțiune extrem de simplă este SkyScanner.
Acesta este un motor de căutare metasearch clasic, dar are unele puncte foarte distincte față de concurență. În primul rând, are o funcție numită „cea mai ieftină lună” care te ajută să alegi cel mai potrivit moment pentru a vizita o destinație în funcție de tarifele aeriene ieftine.

În al doilea rând, acesta include câteva OTA-uri mai mici, care te pot ajuta să găsești prețuri și mai mici decât cele oferite de OTA-urile mari. În al treilea rând, site-ul poate să fie mai bun decât competitorii săi în găsirea celor mai mici prețuri pentru zboruri de ultim moment.