- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum să îți găsești telefonul pierdut, chiar dacă este închis. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-l recupera rapid

31 May, 14:37 • Cornel Ghimeșan
Dacă ți s-a întâmplat vreodată să îți pierzi telefonul, află că sunt câteva căi prin care îl poți recupera, chiar dacă acesta este închis. Mai jos ai toate detaliile despre cum îl poți recupera.
Cum să îți găsești telefonul pierdut, chiar dacă este închis. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-l recupera rapid

În cazul în care ți s-a întâmplat să îți pierzi telefonul, trebuie să știi că sunt câteva metode prin care îl poți recupera, chiar dacă este închis.

Citește și Lista telefoanelor mobile pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie 2024

Telefonul mobil a ajuns o mare necesitate în prezent, motiv pentru care majoritatea dintre oameni nu se pot lipsi de acest dispozitiv smart care îți ușurează viața.

Dacă ai trecut prin momentul acesta nefericit, trebuie să știi că există o metodă prin care îl poți găsi, chiar și atunci când este oprit.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți păstrezi calmul și să apelezi propriul număr, iar asta pentru că este foarte posibil ca cel care l-a găsit să îți răspundă și să ți-l înapoieze.

În cazul în care telefonul mobil este închis, poți apela la o metodă care îl poate localiza. De menționat faptul că Iphone-ul este singurul care dispune de această opțiune.

Pentru cei care folosesc Android, telefonul trebuie să fie pornit pentru a-l găsi.

Pașii pe care trebuie să îi urmezi

Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la iCloud, apoi să dai click pe ”All Devices” pentru a te conecta la toate dispozitivele. Apoi vei accesa o listă în care îți apar toate dispozitivele tale și vei selecta ”telefon pierdut”.

Ulterior, îți va apărea o hartă pe ecran care te va îndruma către locația în care se află smartphone-ul tău. Dacă telefonul tău este închis, harta îți va arăta ultima locație în care s-a aflat dispozitivul, conform Realitatea.ro.

Selectează, apoi, opțiunea „Notify me when found” (Anunță-mă când este găsit) și vei primi un e-mail în momentul în care telefonul tău va fi deschis din nou.

Te-ar putea interesa și Vanzarile de telefoane mobile, in scadere. Vezi cum au evoluat in Romania ierarhiile pe branduri si principalii distribuitori

Din păcate, această metodă nu se aplică pentru posesorii de telefoane Android.

Pentru utilizatorii de Samsung sau orice altă marcă, care folosește acest sistem de operare, dispozitivul trebuie să fie neapărat pornit pentru a-l putea localiza, potrivit pașilor de mai sus.

Aplicația care te va ajuta să îți găsești telefonul se numește „Android Device Manager”.

După ce ai accesat-o, intră pe „Find My device” și conectează-te la contul google al smartphone-ului tău.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult