Gina Bradea le dezvăluie mereu celor care o urmăresc în online tot felul de trucuri și secrete din bucătărie. E o bucătăreasă desăvârșită care știe să prepare o mulțime de preparate senzaționale. De la mic dejun, supe, murături pentru iarnă și alte feluri de mâncare clasice, până la cele mai rafinate preparate pe care le găsești în restaurantele de lux.
Gina Bradea a vorbit recent despre cum se prepară corect jumările și cum reușește să obțină o carne fragedă. Secretul e ca acestea să nu fie uscate prea tare fiindcă apoi se întăresc.
„O jumară vrea cineva? Din aceea cu multă carne. Uitați-vă ce am eu aici! Piept de porc fără os sau fleică. Astea sunt de mâncat. Le mai las să scadă, dar să nu fie foarte uscate. Uitați-vă ce minunăție! Aur curat. Mănânc și eu trei jumări, chiar dacă nu am voie, dar de poftă tot mănânc. Aur curat, floricele de porc”, a spus celebra bucătăreasă pe Tiktok.
@ginabradea Jumari din alea bune, prune de cotet sau floricele de purcel, cu multa carne – sunt delicioase si fragede. Folosesc burta/fleica/poala de porc sau piept de porc fara os – acestea sunt jumarile pentru mancat, nu pentru untura – untura ramasa nu va fi alba, e untura pentru gatit, nu pentru prajituri. #ginabradea #jumari #poftabuna #fyp #roamania #reteta ♬ original sound – Gina Bradea Oficial
Ingrediente
Mod de preparare