- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum și-a amenajat Anca Țurcașiu locuința. A renunțat la vila de 300.000 de euro și s-a mutat într-un apartament din București

21 May, 23:18 • Cornel Ghimeșan
Anca Țurcașiu a reușit să demonstreze, de-a lungul timpului, că e o doamnă distinsă, elegantă, cu un rafinament și bun gust aparte.

Anca Țurcașiu e foarte atentă la gusturile ei și atunci când face alegeri pentru locuința sa. E pasionată de design interior și nu alege nimic la voia întâmplării, ci face alegeri cu mult bun gust.

Actrița locuiește într-un apartament din București, dintr-un bloc rezidențial din zona Panduri. Ea a ales ca, după divorțul de Cristian Georgescu, din 2020, să se mute din vila de 300.000 de euro, aflată în Corbeanca, și să revină în Capitală. Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și Câți bani câștigă Andreea Bostănică din TikTok. Dezvăluirile tinerei: „Calculați cât valorează…”

Anca Țurcașiu și-a amenajat apartamentul după bunul plac

Anca Țurcașiu a și făcut un curs de design interior în 2014 și a pus în aplicare toate cunoștințele dobândite acolo. Actrița spunea, anul trecut, că poate practica meseria de designer de itnerior oriunde în Europa, dar că nu a apucat să-și facă un portofoliu prea vast fiindcă a fost implicată în alte proiecte artistice. A ales pentru apartamentul ei contraste puternice și accente de lemn. Culorile cele mai predominante sunt maro și alb și a mers pe accesorii foarte elegante.

„Am dreptul să practic această profesie oriunde în România şi în Europa. Însă, până acum, îmi exersasem imaginaţia, în domeniul ăsta, doar în beneficiul prietenilor. Abia de curând am încheiat primul proiect de design de interior, ca profesionist’, spune ea pentru formula-as.ro.

Fiindcă îmbrățișează de ani de zile un stil de viață sănătos, din apartamentul său nu putea lipsi spațiul său de fitness, aflat chiar în living. Are acolo greutăți și tot echipamentul de care are nevoie ca să se mențină în formă. Pentru ea, nu există o zi fără să facă sport.

„Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară’, a spus vedeta pentru Viva!.

Citește și Jobul de vis: cum să câştigi 100.000 de dolari pe an! Este ca o vacanţă permanentă, fără pic de stres!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult