- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum va reuși Samsung Galaxy S25 Ultra să depășească modelul iPhone 16 ProMax.

19 Sep, 12:26 • Berbecar Ralph
Samsung se pregătește să lanseze noul Galaxy S25 Ultra, care promite să aducă un design mai subțire și mai rafinat decât predecesorul său, Galaxy S24 Ultra. Potrivit informațiilor recente, acest model nu doar că va depăși predecesorul său, dar va concura direct cu rivalul său, iPhone 16 Pro Max, în ceea ce privește atât designul, cât și performanțele.
Cum va reuși Samsung Galaxy S25 Ultra să depășească modelul iPhone 16 ProMax.

Noul Samsung Galaxy S25 Ultra va avea un aspect modernizat, cu un corp mult mai subțire și colțuri mai puțin ascuțite comparativ cu Galaxy S24 Ultra, ceea ce va oferi o experiență mai confortabilă tuturor utilizatorilor.

Cu ce îmbunătățiri vine de data aceasta Samsung și ce pregătește pentru noul model Galaxy S25

Samsung a făcut trecerea de la ecranul curbat la unul plat, însă acest lucru a dus la o ramă a ecranului mai groasă. Gigantul tech a decis să abordeze această problemă cu Galaxy S25 Ultra, și a decis să reducă grosimea ramei ecranului cu 0,2 mm, astfel oferă un design mai elegant și mai rafinat. Totodată, noul model va fi mai subțire decât iPhone 16 Pro Max, fiind un punct de atracție pentru cei care preferă telefoanele ușor de manevrat.

O altă îmbunătățire pe care o putem observa la Galaxy S25 Ultra va fi reducerea grosimii carcasei de la 8,6 mm, cât avea modelul anterior, la 8,3 mm, aliniindu-se astfel cu grosimea iPhone 16 Pro Max. Această modificare va face ca telefonul să se simtă mult mai mai plăcut de ținut în mână.  În plus, se zvonește că telefonul va cântări mai puțin de cele 227 de grame, cât cântărește un iPhone 16 Pro Max, acesta fiind un avantaj suplimentar în ceea ce privește portabilitatea, potrivit Ziare.com.

Citește și: Lovitură pentru angajați! O multinațională gigant schimbă foaia! „Înainte de pandemie nu era de la sine înțeles așa ceva”

Apple și Samsung se luptă în specificații și performanță

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Apple a optat pentru un ecran mai mare de 6,9 inch pentru iPhone 16 Pro Max, în timp ce Samsung se concentrează pe subțierea ramei, pentru a crea un telefon cu un aspect mai rafinat. Deși Galaxy S25 Ultra va păstra aceeași baterie de 5000 mAh de la modelele anterioare, se așteaptă ca eficiența energetică îmbunătățită să ofere o autonomie mai mare.

Comparativ, Galaxy S25 Ultra va oferi o experiență vizuală superioară datorită ramei mai subțiri și colțurilor mai puțin rotunjite, ceea ce va contribui la o senzație mai apropiată de un „telefon-ecran”. În schimb, iPhone 16 Pro Max, deși are un ecran mai mare, pare dezavantajat de prezența colțurilor mai rotunjite, care îi conferă un aspect mai voluminos.

Citește și: Bucharest Gaming Week revine la Palatul Parlamentului între 12-13 octombrie. Ce au pregătit pasionații de gaming