- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Danei Budeanu i s-a făcut rușine că trăiește în România! „Noi reprezentăm din această ţară, probabil 2%”

31 Oct, 16:22 • Gabriela Andreescu
Celebra creatoare de modă a făcut în cadrul unei emisiuni TV o serie de declarații cu privire la situația actuală din România. De data asta Dana Budeanu și-a arătat dezaprobarea față de situația vărstnicilor din țara noastră
Danei Budeanu i s-a făcut rușine că trăiește în România! „Noi reprezentăm din această ţară, probabil 2%”

Invitată la Antena 3,  Dana Budeanu a lansat un atac la adresa politicienilor care nu fac nimic pentruu a îmbunătăți situația pentru bătrânii României. Creatoarea de modă consideră că, după o viață de muncă, vârstnicii din țara noastră nu au parte de respectul cuvenit.

„După o viaţă de muncă trăiesc umiliţi în căsuţele pentru care au muncit până ne-au făcut pe noi mari, în frig, nemâncaţi, alegând în fiecare lună dacă să îşi cumpere pastile, mâncare, dacă să plătească o factură”, a declarat Dana Budeanu în cadrul emisiunii TV.

Dana Budeanu s-a arătat revoltată că, în loc să se bucure de călătorii, ca vârstnicii din alte țări, cei din Romania își pun problema transformării tichetelor de călătorie în bani sau tichete de masă.

„Mi se pare, după 30 de ani de capitalism, groaznic. Eu am foarte multe informaţii pe care le primesc zilnic, nu fac faţă, sunt un singur om. O paranteză. Ei primesc nişte tichete de călătorie pentru a merge cu trenul gratis. Primesc sute de mesaje de la bătrâni care mă întreabă: putem transforma aceste tichete de călătorie în bani sau tichete de masă? Pentru că noi nu mergem nicăieri,” a mai declarat creatoarea de modă.

Dana Budeanu și-a arătat dezaprobarea față de situația vărstnicilor din țara noastră
Dana Budeanu și-a arătat dezaprobarea față de situația vărstnicilor din țara noastră

Creatoarea de modă consideră această situație o batjocură la adresa vârstnicilor din Romania

„Să se ducă să îşi cumpere mâncare în loc să călătorească. Batjocura asta. Ai făcut şi tu o statistică ceva? Câţi bătrâni se plimbă cu trenul? Nu au unde să plece, cu ce să plece? S-a creat şi a fost un val, ţin minte atunci că Antena a fost în stradă, când trebuia să ne fie ruşine că votăm cu nu ştiu cine, cu cine votează bătrânii, şi că bătrânii trebuie anihilaţi, în ghilimele, ca votanţi”.

Dana Budeanu a atacat clasa politică românească pentru situația în care se află bătrânii.

„Cred că absolut toţi politicienii i-au uitat definitiv. Pe absolut toţi politicienii nu îi interesează soarta lor pentru că ei pot avea grijă de bătrânii lor, aşa cum eu pot avea grijă. Noi reprezentăm din această ţară, probabil 2%”, a declarat Dana Budeanu.

Citește si: Cel mare producător de medicamente din România, Dragoș Damian, crede că ar trebui să profităm de vizita lui Elon Musk. „Elon Musk are o avere personală cam cât PiB-ul României”

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult