Dani Oțil a mărturisit că rolul unui spălător de vase este foarte important într-un restaurant, iar dacă nu este o persoană potrivită, ar putea duce chiar la închiderea afacerii. Așadar, salariul pe care îl primește un astfel de angajat trebuie să fie motivant.
Citește și: Prețuri șocante la restaurantul lui Dani Oțil! Cât costă două ouă ochiuri în februarie 2025
„Oamenii de la vase îți blochează restaurantul. A spălat și soacra mea vase, care e manager. A spălat și asociatul vase. A fost greu. Deci… omul de la vase îți poate închide restaurantul, știu că poate pare banal”, a mărturisit Dani Oțil în podcastul lui Radu Darie.
Prezentatorul a precizat că nu vrea să strice piața, dar un spălător de vase care lucrează în localul său câștigă foarte bine și anume un salariu de 7.500 de lei. În unele luni, persoana respectivă a plecat acasă chiar și cu 10.000 de lei.
„Avem un băiat care vinde foarte bine și face evenimente în locație și care tot crescând salariul doamnei de la vase… avem o doamnă la vase care este sigură, sinceră și nu are probleme acasă. I-a tot crescut salariul și a ajuns la un salariu de 7.500 lei. (…) Pentru că avea nevoie de ea și la evenimente, ea a avut luni când pleca și cu 10.000 lei acasă. El a stricat piața”, a mai spus Dani Oțil.