- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Delaco promite salariu motivant și telefon de firmă. Surpriza vine când afli cât câștigă șoferii!

21 Sep, 14:43 • Bugiu ⁠Ana Maria
Delaco a anunțat că are nevoie de șoferi în câteva orașe din țară. În descriere, promit un salariu „foarte motivant”. Cât de „motivant” este, de fapt?
Delaco promite salariu motivant și telefon de firmă. Surpriza vine când afli cât câștigă șoferii!

Delaco, unul dintre cei mai cunoscuți producători de lactate din România, a anunțat că angajează șase șoferi în orașele Bacău, Craiova, Brașov și București. Compania promite un salariu „foarte motivant” și câteva beneficii, însă remunerația oferită, între 500 și 600 de euro (2.500 – 3.000 de lei), este considerabil sub media pieței, mai ales în comparație cu alte companii din sectorul transporturilor, potrivit bugetul.ro.

Deși minimul pe economie este de aproximativ 2.100 de lei „în mână” după măriri, Delaco atrage candidații și prin alte avantaje:

  • Telefon de firmă
  • Tichete de masă, în valoare maximă de 40 lei/zi
  • Abonament medical la o clinică privată
  • Posibilități de promovare, deși nu se specifică pentru ce funcții

Te-ar mai putea interesa și: O celebră influenceriţă din Asia a trăit o experienţă uluitoare într-un restaurant din Bucureşti. Cum a reacţionat după ce a mâncat mămăligă cu brânză şi ou

foto: Delaco

Delaco promite salariu motivant și telefon de firmă. Surpriza vine când afli cât câștigă șoferii!

Șoferii care vor ocupa aceste posturi vor avea responsabilități variate, de la livrarea comenzilor și respectarea traseului, până la promovarea produselor și gestionarea încasărilor de la clienți. Delaco cere candidaților:

  • un permis de conducere categoria B
  • atestat de transport marfă
  • cel puțin un an de experiență în livrări în sectorul FMCG

Compania caută „persoane dinamice, organizate, rezistente la stres și cu abilități de comunicare”. Deși salariul de bază este considerat modest pentru nivelul pieței, se așteaptă ca detaliile suplimentare să fie discutate în cadrul interviurilor, unde ar putea exista oportunități de negociere sau creșteri salariale în funcție de vechime.

Te-ar mai putea interesa și: Prețul unui kilogram de brânză de oaie de la magazinul mamei Geta, al familiei Sterp