- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Digi RCS & RDS riscă să piardă din abonați. Doi giganți fac alianță strategică pentru a cuceri clienții Vodafone

02 Oct, 22:07 • Bugiu ⁠Ana Maria
Digi RCS & RDS se confruntă cu o nouă provocare pe piață, după ce Vodafone a încheiat un parteneriat exclusiv cu un gigant, care oferă clienților acces gratuit timp de trei luni la un abonament. Această ofertă ar putea atrage abonați de la Digi și alte rețele, datorită beneficiilor suplimentare oferite de Vodafone.
Digi RCS & RDS riscă să piardă din abonați. Doi giganți fac alianță strategică pentru a cuceri clienții Vodafone

Digi RCS & RDS se confruntă cu o nouă provocare majoră pe piața telecomunicațiilor din România, în urma unei alianțe între Vodafone și Disney+, potrivit bugetul.ro.

Această colaborare exclusivă aduce un avantaj competitiv pentru Vodafone, care le oferă clienților acces gratuit la platforma Disney+ timp de trei luni, urmat de un tarif preferențial pentru restul anului. Oferta include acces la o gamă largă de filme și seriale populare, inclusiv conținut pentru copii și documentare de la National Geographic.

Alianța Vodafone-Disney+ este o mișcare strategică care poate atrage o mulțime de abonați de la alte rețele, inclusiv Digi, care nu oferă o opțiune similară.

Te-ar mai putea interesa și: Digi aduce oferta momentului în România. Costă doar 1,3 lei

foto: Digi

Digi RCS & RDS riscă să piardă din abonați. Doi giganți fac alianță strategică pentru a cuceri clienții Vodafone

Clienții Vodafone existenți beneficiază de activarea gratuită a Disney+ pentru trei luni, iar ulterior, serviciul va costa 6 euro pe lună. În schimb, cei care se portează de la Digi, Orange sau alte rețele la Vodafone pot alege un pachet special RED Unlimited + Disney+ pentru 8,9 euro pe lună în primul an, cu un contract pe doi ani.

Parteneriatul exclusiv între Vodafone și Disney+ ridică întrebări despre absența Digi dintr-o colaborare similară, ceea ce ar putea dezavantaja compania în fața competitorilor. Abonații care caută pachete cu beneficii suplimentare, (acces la platforme de streaming), ar putea fi tentați să migreze spre Vodafone.

Astfel, această mișcare de pe piața telecomunicațiilor are potențialul de a schimba echilibrul de forțe, având în vedere că Vodafone atrage clienți cu pachete integrate de servicii și divertisment.

Digi se vede acum în postura de a găsi soluții rapide pentru a-și menține baza de abonați, care ar putea fi seduși de noile beneficii oferite de concurență.

Pachetul conține:

  • extraopţiunea Disney+ activă pe toată perioada contractuală
  • abonament de telefonie mobilă, care include nelimitat minute şi SMS-uri naţionale, 300 minute internaţionale, 9.65 GB limită în roaming SEE
  • nelimitat internet mobil 5G

Te-ar mai putea interesa și: Cel mai nou telefon din România va fi oferit de Digi. Compania anunță reduceri de 50%