- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi surprinde cu abonamente la telefon la prețuri record. Reduceri foarte mari pentru clienți

19 Aug, 15:43 • Bugiu ⁠Ana Maria
Digi aduce către clienți un abonament la telefon la preț record. Toamna acestui an anunță reduceri mari.
Digi surprinde cu abonamente la telefon la prețuri record. Reduceri foarte mari pentru clienți

DIGI pregăteşte pentru toți clienții, fie existenți sau noi, oferta toamnei. Este vorba despre o reducere cu 50% a abonamentului timp de 9 luni. Suma plătită de români este foarte mică, potrivit bugetul.ro.

Digi anunță campania ”Back to School”, în perioada 19 august – 8 septembrie 2024.

Te-ar putea interesa și: Team First Software: De la e-Factura la digitalizarea tuturor proceselor unei firme este doar un pas

foto: digi / sursa: digi.ro

Digi surprinde cu abonamente la telefon la prețuri record

Este vorba despre campania ”Back to school”, lansată de către companie, care aduce 50% discount, timp de 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă Digi. Oferta se pliază pe toate serviciile alese:â

  • Nelimitat
  • Optim 3
  • Optim 2

Este de menționat și faptul că oferta este valabilă pentru toți clienții, fie noi sau existenți, ai companiei.

“În intervalul 19 august – 8 septembrie 2024, la DIGI se întoarce campania începutului de toamnă, „Back to school”, prin intermediul căreia toți clienții rezidențiali care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI beneficiază, în primele 9 luni, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar.

Promoția poate fi accesată online, pe site-ul și în aplicația DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți, în magazinele DIGI sau prin reprezentanții de vânzări”, notează cei de la DIGI.

Compania are o cotă de piață de 42,2% și este operatorul cu cel mai extins portofoliu de abonați persoane fizice pe segmentul de telefonie mobilă. În ultimele 18 luni, compania a înregistrat un număr de 1,3 milioane de numere transferate în rețea.

„Prima jumătate a anului a marcat un moment semnificativ, deoarece am depăşit pragul de 25 de milioane de clienţi, determinată de o creştere impresionantă de 23,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut pe segmentul de telecomunicaţii mobile pe piaţa spaniolă şi de 50,6% pe segmentul de internet fix.

Iniţiativele noastre recente vor alimenta şi mai mult această tendinţă în viitor, deoarece acum suntem bine poziţionaţi pentru a face tranziţia de la un operator de reţea mobilă virtuală la un operator complet de reţea mobilă în Spania, permiţându-ne să lansăm propria noastră infrastructură mobilă.

În plus, achiziţiile noastre strategice recent anunţate ne vor permite să ne consolidăm poziţia atât pe pieţele mature, cât şi pe cele emergente, susţinând traiectoria noastră de creştere organică”, a declarat Serghei Bulgac, CEO Digi Communications.

Te-ar putea interesa și: Digi te taxează cu 8 lei în plus dacă ai bifat o anumită opțiune. Prețul crește chiar din această lună