- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Doi români, stabiliți în Italia, uluiți! Prețul exorbitant pentru un coș de cumpărături în România i-a lăsat fără cuvinte!

05 Oct, 21:22 • Bugiu ⁠Ana Maria
Doi români, stabilți în Italia, au revenit pe meleagurile românești și au intrat într-un supermarket pentru a face cumpărături. Au fost șocați când au văzut cât au cheltuit.
Doi români, stabiliți în Italia, uluiți! Prețul exorbitant pentru un coș de cumpărături în România i-a lăsat fără cuvinte!

O familie de români stabilită în Italia a revenit în țară și a făcut cumpărături într-un supermarket local, documentând experiența într-un videoclip. După ce au comparat prețurile cu cele din Italia, au fost dezamăgiți să observe costurile ridicate din România și au rămas cu un gust amar când au văzut suma totală pe care au plătit-o pentru produsele cumpărate, potrivit cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și: Atenţie la cumpărături! Cât de simplu le este hoţilor să-ţi fure PIN-ul cardului

foto: cumpărături

Doi români, stabiliți în Italia, uluiți! Prețul exorbitant pentru un coș de cumpărături în România i-a lăsat fără cuvinte!

Doi români stabiliți în Italia, care își documentează viața și experiențele într-un canal de YouTube, au avut parte de o surpriză neplăcută când au mers într-un supermarket din România pentru a face cumpărături.

După ce au comparat prețurile cu cele din Italia, au fost șocați să constate cât de mult au crescut costurile în România, în contextul în care salariile nu au crescut pe măsură.

Cei doi au cheltuit 707 lei pentru produse de bază precum detergent, apă plată, șampon, vopsea de păr, lapte, șervețele, bere fără alcool, periuțe de dinți și bețișoare de urechi, sumă care i-a impresionat negativ, având în vedere cantitatea mică de produse achiziționate.

”Totul este scump. Lăsăm toți banii la magazin.”, a scris o persoană.

În România e mai scump decât în Italia sau în Dubai.”, a fost alt comentariu.

Mie mi se pare scump în România. Chiar nesimțit de scump în cazul unor produse. Apa la 4 lei sticla (4,5 lei daca socotești și ambalajul) este mai scumpă decât în Paris. Am văzut roșii romanești în Carrefour, în București, la același preț cu roșiile aduse din Olanda. Si nu cred ca roșiile românești mai sunt bio”, a fost alt comentariu.

„E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”, a mai scris cineva.

Te-ar mai putea interesa și: Ce este și cum funcționează CNP-ul fiscal. Marcel Boloș: „ANAF poate centraliza toate acele cumpărături”