- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să fii vecin cu Drake. Proprietatea are 6 dormitoare și 9 băi

22 Oct, 20:18 • Toma Anca
O proprietate din vecinătatea casei lui Drake a fost scoasă la vânzare, în prestigiosul cartier Bridle Path, adesea numit „Millionaire’s Row” (n.r.- rondul milionarilor). Aici, au locuit de-a lungul timpului mai multe celebrități, printre care Celine Dion și regretatul Prince. Conacul nu este chiar lângă moșia lui Drake, însă este foarte aproape la doar câteva străzi distanță.
Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să fii vecin cu Drake. Proprietatea are 6 dormitoare și 9 băi

Drake deține o proprietate de 50.000 de metri pătrați, construit la indicațiile lui și este evaluat la aproximativ 100 de milioane de dolari. Nu doar moșia artistului este apreciată, ci și locuințele din împrejurimi. Una dintre ele a fost scoasă la vânzare pentru 30 de milioane de dolari.

Vecinul lui Drake își vinde conacul

Proprietatea este deținută de arhitectul Tina Barooti de la Tiarch Architects, care a cumpărat proprietatea în 2022 pentru 13 milioane de dolari și și-a crescut semnificativ valoarea printr-o serie de upgrade-uri și revizuiri de design, scrie Evz.ro.

Conform listării, Barooti a reproiectat amenajarea anumitor camere și a finisat subsolul pentru a extinde spațiul de locuit. Acum, proprietatea are 17.000 de metri pătrați de spațiu de locuit, inclusiv șase dormitoare și nouă băi.

Conacul are inclusiv o baie de aburi, pivniță, teatru, sală de sport și spa. În exterior, rezidenții se pot bucura de piscină, cadă cu hidromasaj și teren de tenis.

Citește și: Inna a dat un adevărat tun financiar în 2023. Ce avere a reușit să strângă artista din muzică

Casa de lux a rapperului a fost inundată

Casa rapperului Drake a fost inundată în luna iulie, din cauza condițiilor meteo extreme din orașul Toronto. „Ar fi bine să fie Espresso Martini”, a scris el la un videoclip postat pe Instagram Stories, care îi arată casa inundată în timpul furtunilor din Canada.

În clip, o persoană neidentificată este văzută încercând să închidă ușile franțuzești, în timp ce apa murdară se scurge și începe să se acumuleze în întreaga cameră a casei în care se află.

Deși câștigătorul premiului Grammy nu și-a menționat locația în videoclip, orașul său natal, Toronto, s-a confruntat în ultima vreme cu vreme severă, inclusiv inundații. Environment Canada a avertizat că vor exista de ploi abundente pentru Toronto și Greater Toronto Area.

Ploile torențiale puternice pot provoca inundații rapide și acumulări de apă pe drumuri. Fiți atenți la posibile spălături în apropierea râurilor, pârâurilor și canalelor de scurgere”, a declarat agenția meteorologică, potrivit ziarului.