- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Edi Iordănescu, între ciocan și nicovală! Va alege echipa naţională sau oferta de 5.000.000 de euro de la Al-Wahda? Decizia, după EURO 2024

01 Jul, 18:30 • Alexe Raluca
Contractul lui Edi Iordănescu cu echipa națională a României expiră la finalul EURO 2024. Înainte de începerea marelui turneu, s-a vorbit despre prelungirea contractului selecționerului român cu FRF, însă nu s-a decis, încă, nimic. Acum apare o nouă ofertă, de această dată din Emiratele Arabe.
Edi Iordănescu, între ciocan și nicovală! Va alege echipa naţională sau oferta de 5.000.000 de euro de la Al-Wahda? Decizia, după EURO 2024

Edi Iordănescu a atras atenția unui club din Emiratele Arabe Unite datorită reușitelor de la echipa națională a României. Este vorba despre de Al-Wahda, care îi oferă selecționerului, dar și staff-ului său tehnic, un salariu anual de 5.000.000 de euro.

Citește și: Elveția-Italia, meciul de miliarde de la EURO 2024. Cât costă jucătorii echipelor cu cele mai mari șanse să câștige titlul european

Edi Iordănescu, între ciocan și nicovală! Va alege echipa naţională sau oferta de 5.000.000 de euro de la Al-Wahda

Iordănescu Jr. și-a adjudecat viitorul profesional chiar înaintea meciului cu Olanda, din optimile EURO 2024, ce va avea loc marți. Selecționerul a decis că va respinge orice ofertă externă și va rămâne antrenor al echipei naționale a României și în următorii 4 ani.

Celebrul antrenor și-a anunțat deja echipa că va rămâne la naționala României, dar anunțul oficial va fi făcut după EURO 2024. Acest lucru se întâmplă deoarece selecționerul dorește ca toată concentrarea sportivilor să fie axată pe partida decisivă cu Olanda. Noul obiectiv al selecționerului va fi prezența la EURO 2028. Desigur că o calificare la Cupa Mondială din 2026 ar fi doar un bonus pentru el, însă țelurile sunt oricum înalte.

Înainte de a deveni antrenor și ulterior selecționer, Edi Iordănescu a fost un jucător talentat de fotbal. Acesta a fost legitimat la Steaua, Sportul, Panionios, CSM Focșani, Rapid, Rocar, Alki Larnaca, Petrolul și FC Vaslui.

Citește și: Surpriză de proporţii! Ce salariu încasează Edi Iordănescu de la FRF: „Eu n-aş sta. E antrenor de 5 milioane pe an”