- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Escrocheria anului în imobiliare! Boxă de subsol, vândută ca garsonieră, fără niciun fel de utilități

02 Sep, 13:36 • Bugiu ⁠Ana Maria
Cea mai mare țeapă a anului, pe piața imobiliară! Cum a fost dată spre vânzare o garsonieră.
Escrocheria anului în imobiliare! Boxă de subsol, vândută ca garsonieră, fără niciun fel de utilități

Un tânăr din București a crezut că a dat lovitura cu o garsonieră pe care cumpărat-o la un preț „de nerefuzat”. Când s-a uitat mai atent, a constatat că fusese păcălit, potrivit știripesurse.ro.

Te-ar putea interesa și: Crearea fondurilor de investiții imobiliare de tip REIT, pe un posibil făgaș normal. Ce restricții s-au impus

foto: anunțul

foto: anunțul

foto: anunțul

Escrocheria anului în imobiliare! Boxă de subsol, vândută ca garsonieră, fără niciun fel de utilități

Într-o postare pe un grup de Facebook, tânărul a explicat că a fost păcălit de cineva care i-a vândut un spațiu de 23,3 metri pătrați ca o garsonieră. Dezamăgit, el a decis să scoată la vânzare imobilul din zona Militari/Chiajna ca boxă, descriind-o drept un spațiu curat, cu mobilă, ideal pentru depozitarea alimentelor, actelor și altor obiecte. cere 16.000 de euro, negociabil, în speranța de a recupera o parte din bani.

„Bună ziua. Este cineva interesat să cumpere o boxă de 23,3 m² cu mobilă pe strada Rezervelor? Am fost păcălit de o persoană care mi-a vândut-o ca garsonieră, eu neștiind situația.

O vând ca boxă de depozitare cu tot cu mobilă, se pot depozita alimente, acte etc. Este foarte curată în interior. Preț: 16.000€, negociabil, să îmi scot o parte din bani. Ca utilități, are doar curent electric. Vă rog, fără jigniri”, este anunțul tânărului.

Postarea a atras reacții din partea internauților, unele dintre ele confirmând că ceea ce se întâmplă este un obicei comun.

„Nu mai faceți mișto de el, așa se vând acolo în zona aceea, așa s-au vândut de la început de când s-au construit acele blocuri.

S-au vândut acele boxe la demisol pe post de garsoniere, dar la un preț mult mai mic decât o garsonieră normală, pentru cei veniți din provincie cu bani puțini a fost o mână cerească, să locuiască în apropierea capitalei cu bani puțini.

Deci da, este un fel de cameră la subsol, boxă cum e normal, doar că este specificat în acte, așa ceva nu l-a păcălit nimeni pe domnul în cauză”, a spus un utilizator, explicând că nu este o greșeală, spațiul fiind, într-adevăr, o garsonieră.

Te-ar putea interesa și: Scandal uriaș în imobiliarele din Cluj. Agenții cer taxă de întârziere: „Sunt niște nesimțiți”