- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

EURO 2024, o oportunitate pentru românii care vor să facă bani. Prețul incredibil la care se vând biletele la meciurile naționalei pe piața neagră

21 Jun, 12:46 • Adrian Popovici
După victoria României în fața Ucrainei, biletele pentru meciurile tricolorilor la EURO 2024 s-au scumpit semnificativ pe piața neagră. Unii „antreprenori” cer chiar și 1.200 de euro pentru un bilet la meciul cu Slovacia.
EURO 2024, o oportunitate pentru românii care vor să facă bani. Prețul incredibil la care se vând biletele la meciurile naționalei pe piața neagră

Victoria României în primul meci de la EURO 2024 a adus țara noastră în centrul atenției, dar a avut și un efect neașteptat, dar pe care românii cu prezență de spirit și inițiativă l-au exploatat din plin: prețurile de pe piața neagră la meciurile tricolorilor au început să se vândă la prețuri incredibile, notează Cancan

Pe Facebook, Twitter și alte platforme sociale, fani entuziaști au început să își vândă biletele pentru meciurile următoare ale României de la EURO 2024 la prețuri care depășesc cu mult valorile inițiale. Prețurile solicitate de vânzători reflectă cererea în creștere, iar mulți dintre aceștia profită la maximum de entuziasmul stârnit de performanțele tricolorilor.

Pe site-urile de vânzare a biletelor, prețurile au crescut abrupt. În timp ce inițial biletele pentru meciul România-Belgia de la EURO 2024 erau disponibile între 30 și 200 de euro, acestea s-au epuizat rapid, lăsând pe mulți fani să apeleze la piața neagră.

Aici, prețurile au ajuns să fie de ordinul sutelor și chiar al miilor de euro. Un exemplu clar este oferta unui bărbat care vinde patru bilete la prețul de 1100 de euro fiecare sau altcineva care solicită 1200 de euro pe bilet pentru meciul cu Slovacia.

România la EURO 2024
România la EURO 2024

Te-ar putea interesa și: Nicolae Stanciu, salariu de șeic în Arabia Saudită. Cât câștigă jucătorul care a condus naționala în victoria cu Ucraina de la EURO 2024

Ce spun suporterii români care vor să meargă la EURO 2024?

Grupurile de Facebook dedicate suporterilor români de la EURO 2024 au devenit focare de discuții aprinse și negocieri pentru bilete. Un utilizator a provocat un val de reacții cu o ofertă pentru două bilete la 1000 de euro fiecare, subliniind cât de mult contează participarea la meciurile echipei naționale pentru acești fani înfocați.

În plus, pe lângă interesul în creștere pentru biletele la meciurile echipei naționale a României de la EURO 2024, internauții au abordat subiectul și cu umor, în ciuda prețurilor ridicate. Glumele despre prețurile exorbitante ale biletelor au devenit virale pe rețelele de socializare și în grupurile online. Un utilizator a făcut haz de necaz, explicând că ar fi gata să facă un schimb: mașina pentru patru bilete la meci.

Citește și: Marcel Ciolacu a dezvăluit cum este promovată țara noastră în timpul EURO 2024: „Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase”