- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Experiența trăită de un bărbat din Iași, după ce a cumpărat cașcaval redus 50%, din Profi. A rămas uimit când a observat

05 Jun, 18:46 • Cornel Ghimeșan
Este deja bine știut faptul că inflația din ultimii trei ani a adus la un trai din ce în ce mai greu pentru majoritatea românilor. Magazinele au găsit diferite soluții pentru a-și vinde produsele, iar printre acestea se numără și Profi, care scoate la vânzare produse la jumătate de preț, cu doar câteva zile înainte ca acestea să expire. Ce a pățit un ieșean, după ce a cumpărat cașcaval redus 50%.
Experiența trăită de un bărbat din Iași, după ce a cumpărat cașcaval redus 50%, din Profi. A rămas uimit când a observat

Inflația, problema cu care se confruntă toată țara. Românii își duc traiul din ce în ce mai greu, mai ales pentru că toate prețurile au crescut colosal, punându-i pe oameni în dificultate pe zi ce trece.

Te-ar putea interesa și Pachete cu alimente 2024. Cum s-a modificat lista produselor incluse

Tot mai mulți români aleg să cumpere produse care sunt pe punctul de a expira, pentru a reuși să pună un bănuț deoparte, asta în cazurile cele mai bune.

Un bărbat din Iași a cumpărat cașcaval de la un magazin Profi, produs pe care l-a cumpărat la jumătate de preț. Totul bine și frumos până a observat ceva foarte ciudat pe spatele produsului.

Chiar dacă majoritatea magazinelor au posibilitatea să reducă la jumătate prețul unui produs care se apropie de data de expirare, asta nu înseamnă că alimentul acela nu ar trebui cumpărat, dimpotrivă, mulți români aleg să cumpere produse la jumătate de preț, tocmai pentru că le pot mânca mai rapid și pot rămâne și cu ceva bani în buzunar.

Totuși, cazul ieșeanului nu a fost unul prea fericit.

”A crescut ceva cașcaval pe lângă mucegaiul ăla”

Bărbatul din Iași a postat pe un grup de Facebook cașcavalul cumpărat la reducere și, după cum se poate observa din imagini, produsul este plin de mucegai!

Deci, dacă asta se întâmplă, în mod normal reprezentanții supermarketului nu ar fi trebuit să lase alimentul la vânzare.

Internauții și-au dat cu părerea, mai ales că unii dintre ei au trecut prin aceleași situații, însă cu alte produse alimentare.

Citește și Cum putem reduce risipa alimentară. Metoda simplă prin care românii pot cumpăra mâncare mai ieftină cu 70%

„Nu doar în Iași este asta. În majoritatea magazinelor Profi am găsit, la pâine în special. Tot lanțul de magazine Profi au angajați care lasă de dorit și dorm în papuci”, a comentat un român.

„Ți-au dat și o penicilină de banii ăia”, a spus ironic cineva.

„Nu mă mir, eu azi am luat carne stricată de la Profi și am dus-o înapoi”, a fost părerea unui alt internaut, potrivit Gândul.ro.

„A crescut ceva cașcaval pe lângă mucegaiul ăla”, a mai spus un altul.

„Manipulează situația, pentru că știu sărăcia din țară. Se vinde orice”, a fost de părere un alt român.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult