- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Experiența unui român care a plecat cu Work and Travel în America. A câștigat bani fără să facă aproape nimic! „Am primit 300 de dolari gratis”

01 Jul, 14:14 • Fundeanu Madalina
Cât câștigă un tânăr român plecat cu Work and Travel în America! A câștigat 300 de dolari fără să facă aproape nimic!
Experiența unui român care a plecat cu Work and Travel în America. A câștigat bani fără să facă aproape nimic! „Am primit 300 de dolari gratis”

Un tânăr român a plecat în America cu programul Work and Travel. Acesta le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare câți bani câștigă în două săptămân,i dar și cum a reușit să se aleagă cu 300 de dolari fără să facă aproape nimic, conform Observator News.

Cât câștigă un tânăr român plecat cu Work and Travel în America

Tânărul din România a povestit pe Tik Tok despre beneficiile oferite de un card bancar american, punnând accent pe avantajele pe care le-a descoperit și că poate fi folositor și pentru alți tineri români care ajung în Statele Unite. Băiatul a vorbit într-un videoclip despre experiența sa pozitivă cu banca Chase din America.

„Vreau să vă arăt și vouă ce card frumos mi-am făcut la Chase, o bancă din America. Îți trebuie un card bancar dacă vii cu Work and Travel neapărat, pentru că trebuie să îți trimită banii pe el. Chiar dacă este o bancă mai micuță, nu este ca First Bank sau Bank of America, eu am ajuns să îmi fac cardul aici pentru că dacă îți faci cont la ei, primești 300 de dolari gratis”, a spus tânărul.

Ai mai putea fi interesat de: Care sunt taxele la liceele private din București. Au profiluri inedite, dotări performante și cursuri extrașcolare

Work and Travel America
Work and Travel America

A primit 300 de dolari „gratuit”

Condiția de bază pentru a primi acei bani a fost încasarea unui cec de 500 de dolari. De asemenea, în videoclipul său postat pe platforma TikTok, tânărul a dezvăluit că, în două săptămâni, câștigă chiar și 2400 de dolari.

„Mi-am făcut cont, iar singura condiție ca să primești acei bani gratis era încasarea unui cec de minim 500 de dolari. Ceea ce o să se întâmple pentru că eu am salariu pe două săptămâni, 2400 de dolari, hai fără taxe 2000 tot iau,” a adăugat tânărul.

„Și cea mai tare chestie este că am semnat să mi se închidă contul, dacă nu folosesc cardul trei luni. Deci nu o să am bătăi de cap când mă întorc în România, să sun să mi-l închidă etc”, a mai adăugat el.

Postarea lui a stârnit un mare interes și a oferit o perspectivă utilă pentru alți români care intenționează să participe la programul Work and Travel și să plece în America.

@n.norvi

Cel mai frumos card am primit 😂❤️nu ma asteptam sa vina asa repede, sper sa fie mereu plin ✨🦅🇺🇸#fyp #fypシ゚viral #foryoutiktok #workandtravel

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

Vezi și: Uniformele școlare ar putea redeveni obligatorii. Noi modificări ale Legii învățământului preuniversitar