- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Febra cumpărăturilor la Lidl. Produsele Deluxe revin din 28 octombrie și se vor evapora de pe rafturi!

26 Oct, 08:26 • Bugiu ⁠Ana Maria
Lidl aduce din 28 octombrie gama Deluxe, cu produse premium la prețuri accesibile pentru sărbători. Sortimentul include delicii sărate și dulci, ideale pentru mese festive, disponibile doar în perioada de sezon.
Febra cumpărăturilor la Lidl. Produsele Deluxe revin din 28 octombrie și se vor evapora de pe rafturi!

Retailerul german Lidl lansează, ca în fiecare an, gama de produse Deluxe, atrăgând atenția clienților cu o selecție variată de alimente premium la prețuri accesibile, disponibile din 28 octombrie 2024, potrivit bugetul.ro.

Sortimentul Deluxe include atât produse sărate, cât și dulci, pregătite special pentru a oferi un plus de rafinament meselor de Crăciun și Revelion, într-o perioadă în care cererea este mare datorită prețurilor competitive față de alte supermarketuri. Calitatea ridicată și diversitatea produselor sunt elementele cheie care îi determină pe români să cumpere tot mai mult de la un an la altul.

Te-ar mai putea interesa și: Produsul incredibil care dispare ca prin minune în magazinele Lidl. Pentru ce golesc românii rafturile supermarketului

foto: Lidl Deluxe

Febra cumpărăturilor la Lidl. Produsele Deluxe revin din 28 octombrie și se vor evapora de pe rafturi!

În cadrul acestei ediții, Lidl introduce câteva produse:

  • pasta de măsline cu capere și anșoa la 9,99 lei,
  • foietaj cu unt pentru aperitive la 7,99 lei
  • somon afumat de Atlantic la 12,99 lei pentru 100 de grame
  • salam cu trufe la 12,99 lei pentru 100 de grame
  • vodcă cu foițe de aur, un lux accesibil la prețul de 64,99 lei pentru o sticlă de 0,7 litri
  • file de ton galben la 29,99 lei borcanul
  • file de anșoa, tot la 29,99 lei, disponibile într-o prezentare de 210 grame

Pentru iubitorii de pateuri și aperitive sofisticate, Lidl oferă specialități: pate de ficat la 9,99 lei (125 grame), măsline grecești la 14,99 lei și pate de rață la 13,99 lei (230 grame), propunând o gamă variată, care poate satisface gusturile celor mai pretențioși clienți.

De asemenea, gama de produse dulci se remarcă prin delicii speciale pentru sezonul sărbătorilor. Stollen, checul cu umplutură de marțipan, este disponibil la 17,99 lei pentru 500 de grame, fiind o alegere populară în nordul Europei.

Oferta este completată de migdale glazurate la 14,99 lei pentru 200 de grame, mini-prăjituri cu marțipan la 17,99 lei pentru 300 de grame și praline cu cremă la prețul de 14,99 lei cutia, toate acestea fiind cadouri ideale sau răsfățuri potrivite pentru atmosfera festivă.

Te-ar mai putea interesa și: Rafturile Lidl se golesc rapid! Oferte bombă la produsele de curățenie, începând cu 24 octombrie