Florin Ristei și-a deschis localul în martie 2021, alături de doi prieteni, iar la aproape patru ani distanță, afacerea merge foarte bine.
„Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel!”, spunea Florin Ristei, în urmă cu ceva timp.
Matei Teodoru a povestit fanilor că locația este superbă și are un meniu diversificat. „Locația este superbă. N-am ce să zic. Mi-a plăcut foarte mult și nici nu are ce să nu-ți placă. Este la etajul 6 în Centrul Vechi și sunt puține clădiri înalte în Centrul Vechi, tocmai de asta cred că este o locație selectă.
Meniul este destul de variat și destul de interesant, din punct de vedere al poveștii. Fiecare preparat are o poveste. Am luat un singur fel principal de mâncare și un desert.
O porție de paste cu trufe are în rețetă ciuperci, sos de hribi, parmezan și trufe. Miroase extraordinar de bine. Am testat aceste paste în foarte multe locații din București, ceea ce înseamnă că ar trebui să venim cu o părere avizată”, a precizat vloggerul.
Pentru porția de paste, tânărul a plătit 76 de lei, iar toată comanda l-a costat 150 de lei. Mai mult decât atât, a dat și o notă foarte bună restaurantului lui Florin Ristei, de 9,62, precizând că pastele sunt realizate în casă, nu sunt cumpărate din comerț.
„Da, bro, se înscrie bine. Nu sunt paste din comerț, par să fie făcute în casă. Bucăți de parmezan cât cuprinde. Nu e nevoie să iau din ele mai mult. Nota este de 9,62 – pentru gust.
Este cea mai mare notă pe care am dat-o până acum. Îmi place că sunt bucăți cu totul de hribi, trufe și parmezan. Top! Pastele sunt absolut geniale. Servirea este foarte bună, iar abordarea ospătarilor este ca la carte”, a mai spus Matei Teodoru, pe contul său.