- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Gama Deluxe, cea mai apreciată dintre toate de la Lidl. Unde se fac produsele, de fapt

30 Jul, 22:29 • Bugiu ⁠Ana Maria
Unde se fac, de fapt, produsele din Gama Deluxe de la Lidl? Cea mai îndrăgită gamă de la Lidl nu este mereu disponibilă pentru clienții fideli.
Gama Deluxe, cea mai apreciată dintre toate de la Lidl. Unde se fac produsele, de fapt

Clienții fideli Lidl știu că retailer-ul german le oferă, prin Gama Deluxe, cele mai bune produse, foarte îndrăgite și cumpărate de către aceștia, transmite bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: Au fost puse „la bătaie” bonusurile Lidl. Compania anunță o promoție specială

foto: lidl

De unde provine Gama Deluxe de la Lidl?

Produsele din gama Deluxe sunt cele mai apreciate de către clienții companiei. Acestea își fac apariția, de cele mai multe ori, în preajma sărbătorilor, cu diferite tematici, având succes de fiecare dată când sunt puse pe rafturile magazinelor.

Lidl are mare succes în țările în care sunt deja deschise magazine, „secretul” fiind raportul calitate-preț pe care îl oferă clienților.

Gama Deluxe, de altfel, este diferită la ei. Produsele sunt realizate din ingrediente de top, iar prețurile sunt mai mari decât la celelalte. Chiar și așa, stocurile se epuizează rapid în preajma Crăciunului sau a Paștelui.

Gama Deluxe nu este realizată la noi în țară, niciunul dintre produse nefiind preparat în România. Cele mai multe sunt creațiile unor fabrici din diferite țări europene, printre care se numără Irlanda, Polonia, Spania și Germania.

Gama este apreciată la nivel mare în toate statele unde Lidl are magazine deschise. Produsele Deluxe au adus retailerului din Germania un premiu important, acordat de publicația Retail Week pentru alimentele din această gamă, la categoria „Marca proprie a anului”.

Colecția cuprinde o selecția variată de articole. Printre cele mai populare sunt icrele, cafeaua Colombia Supremo, șunca de Praga, chorizo sau pate de pui cu vin Madeira. La fel de apreciate sunt untul cu sare de mare, fileul din piept de rață, ardeii iuți chili măcinați, Prosciutto Cotto, uleiul de măsline și scoicile Saint Jacques.

Te-ar putea interesa și: Oferte de nerefuzat la Lidl în săptămâna 22-28 iulie. Care sunt produsele pe care le vei găsi în stoc limitat