- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

George Rotaru, despre visul american. Ziua lucra ca ajutor de ospătar sau de zugrav, seara cânta

08 Jul, 13:43 • Andrei Alina
George Rotaru a fost o vreme cântărețul preferat de Nicolae Ceaușescu. Artistul are o carieră impresionantă, iar din cei 71 de ani de viață, 50 i-a petrecut pe marile scene ale lumii.
George Rotaru, despre visul american. Ziua lucra ca ajutor de ospătar sau de zugrav, seara cânta

George Rotaru a vorbit despre viața și cariera sa, dar și drumul greu pe care l-a avut de parcurs până a atins succesul. Invitat la „ALTCEVA cu Adrian Artene”,George Rotaru și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri neașteptate despre viața lui.

Citește și: Experiența unui român care a plecat cu Work and Travel în America. A câștigat bani fără să facă aproape nimic! „Am primit 300 de dolari gratis”

George Rotaru este de origine din Făgăraș, dar o mare parte din viață și-a petrecut-o în America. Acolo i-a încântat ani de zile pe românii din diaspora, dar și pe americani cu talentul său. Dar drumul spre succes, drumul către succes a fost unul greu, mai ales că se afla într-o țară a cărei limbă nu o cunoștea. A început de jos și a fost nevoit să muncească din greu. A lucrat ca ajutor de ospătar, ajutor de zugrav, dar și ca menajeră.

Iar pentru că a crezut în visul său, în cele din urmă, artistul a ajuns să cânte în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Los Angeles.

„Cu niște bani pe care i-am făcut în turneu am plecat în California. Visul a fost așa pe vesel, pe frumos, dar când am dat de greu… Eu nu am știut limba. Am plecat în America fără să știu limba. La 37 de ani te naști pentru a doua oară. Fără limbă… ai tu în cap ce știi, dar fără limbă nimic.

Citește și: Bacșișul imens primit de un ospătar român în America! Reacția lui a devenit virală pe internet: „Nu îmi vine să cred!”

Du-te la școală, dă cu sapa, vorba vine. Am spălat apartamente, am vopsit apartamente, dar ce nu am făcut. Am fost ajutor de ospătar. Iar până am ajuns menajeră…. Norocul meu este că am cântat în Hollywood, la un restaurant unde veneau toți marii artiști. Am cântat șase ani acolo, după care am plecat în Vegas. Deci nu a fost ușor”, a mărturisit George Rotaru, citat de Cancan.

Ziua lucra ca ajutor de ospătar sau de zugrav, seara cânta.

”În momentul în care am ajuns în Los Angeles nici nu am avut curaj să mă apropii de restaurant. Mă uitam cum să ajung și eu să cânt aici”, a mărturisit George Rotaru.