- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Gigi Becali „cumpără” lumea! Suma de milioane de euro care îi intră în conturi

06 Sep, 12:19 • Bugiu ⁠Ana Maria
Câți bani îi intră în conturi lui Gigi Becali. Sumele sunt uriașe.
Gigi Becali „cumpără” lumea! Suma de milioane de euro care îi intră în conturi

Gigi Becali câştigă o sumă uriaşă! Latifundiarul din Pipera a dat marea lovitură. Milioane de euro îi vor intra în conturi. Şeful celor de la FCSB a stabilit preţul biiletelor pentru meciurile campioanei din Europa League, potrivit sportbull.ro.

Gigi Becali a declarat că va avea peste 4 milioane de euro doar din bilete. A dat deja ordin ca tichetele de acces să se vândă pe bază de pachete.

Te-ar mai putea interesa și: Gigi Becali, mai emoționat ca niciodată! Biserica lui de aur cu luminiție este aproape gata: „Este cea mai frumoasă din lume”

foto: Gigi becali

Gigi Becali „cumpără” lumea! Suma de milioane de euro care îi intră în conturi

Prețul biletelor pentru meciurile FCSB din Europa League au fost stabilite de către Gigi Becali. FCSB va juca minim 8 meciuri europene în acest sezon, dintre care patru vor avea loc pe Arena Naţională.

Adversarele FCSB din Europa League sunt

  • Manchester United
  • Rangers, Olympiacos
  •  PAOK
  • Midtjylland
  • Qarabag
  • FC RFS
  • Hoffenheim

Pe Arena Naţională se vor juca meciurile între FCSB și FC RFS, Midtjylland, Olympiacos şi Manchester United.

Becali a calculat deja cât va câștiga doar din vânzarea biletelor. Cele mai ieftine bilete vor costa 50 de lei.

„Nu dau banii de la mine! Sunt bani câștigați, bani europeni. Dacă faceți socoteala, din bilete, 8 meciuri, vin 4.400.000! Și am făcut biletele ieftine! Cu ce mai câștigi pe acolo, faci 6 milioane!

Dacă joci cu Dinamo iei 6-700.000! Ultimul meci e cu Manchester. Am făcut pachete și loje și nu știu ce! Mulți și-au rezervat înainte să iasă, lojele! Vindem pachete, e mai bine. Oamenii vor să vadă meciurile. La peluză să spunem chiar și 50 lei un bilet, 10 euro, pentru meciurile astea… Am făcut pachete, dar nu sunt scumpe!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Gigi Becali îi recomandă lui Gică Hagi să refuze echipa naţională. „Regele” va fi ofertat oficial de FRF