- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

În Vama Veche e mai scump decât în țările exotice! Sumele uriașe pe care le cer tavernele pentru felurile de mâncare

04 Aug, 15:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Ne aflăm în vârful sezonului estival, astfel că prețurile au explodat în stațiunile de pe litoralul românesc. Așa se întâmplă și în Vama Veche, unde pare că prețurile au luat-o razna.
În Vama Veche e mai scump decât în țările exotice! Sumele uriașe pe care le cer tavernele pentru felurile de mâncare

Este și cazul unui turist din Vama Veche, care a avut un șoc în momentul în care i-a fost adusă nota de plată după ce a mâncat la un restaurant din stațiune, arată bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: După Vama Veche, şi Costineşti a ajuns o staţiune „de lux”. Preţul nesimţit pe care turiştii îl plătesc pentru o sticlă de apă. Directorul ANPC a luat atitudine

foto: Vama Veche

Sumele uriașe pe care le cer tavernele din Vama Veche pentru felurile de mâncare

Jurnalistul Cristian Hagi a avut parte de o experiență costisitoare în Vama Veche, considerată de unii oameni o destinație accesibilă. A luat masa la un restaurant din stațiune și a fost șocat când a primit nota de plată la final.

A plătit pentru întreaga consumație 629 de lei. O simplă porție de salată de varză a costat 19 lei. O apă plată de 750 de ml a fost tot 19 lei.

Uluit de prețurile uriașe din Vama Veche, jurnalistul a postat pe Facebook o fotografie cu bonul fiscal de la restaurantul la care a luat masa de prânz.

„Prețuri de Vama Veche: 19 lei salata de varză de 200 de grame, 19 lei apa de 750 ml”, a scris jurnalistul constănțean pe Facebook.

Postarea jurnalistului constănțean a devenit rapid virală, provocând zeci de reacții din partea oamenilor. Mulți dintre aceștia s-au arătat indignați de prețurile foarte mari de pe litoralul românesc.

„Nu-i prost cine cere! Mai nou trebuie să fim patrioți, să îmbogățim niște nemernici pe litoralul românesc! Mulțumesc, nu…”

„19 lei salata de varză” / „Am plătit mult mai puțin în Germania pentru astfel de produse (sau ceva asemănător)”

„95 de lei kg de salata de varză. Bravo”

„Am fost ieri în Vamă, într-o plimbare. Groaznic de murdar, scump și nici măcar nu mai are vibe-ul pentru care este căutată. Mi s-a părut o țigăneală”

„Sunt prețuri OK, nu ai bani, mergi în Caraibe”, sunt câteva dintre comentariile ironice ale internauților.

Te-ar putea interesa și: Cât plătești pentru o noapte de cazare în Vama Veche, la hotelul deținut de Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor