- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Incredibil cât a ajuns să coste un mic la ”împinge tava” în stațiunea Mamaia! Un turist a rămas șocat. ”Mi-ar trece pofta”

25 Jul, 10:34 • Cornel Ghimeșan
Este evident că românii deja nu mai suportă prețurile incredibil de mari din ultimele luni. Acum că suntem în toiul verii, majoritatea vor să dea o fugă la mare, pentru câteva zile de relaxare. Desigur, marele impediment îl reprezintă banii, care nu sunt niciodată suficienți, mai ales în prezent. Iată cât a ajuns să coste un mic la ”împinge tava” în stațiunea Mamaia.
Incredibil cât a ajuns să coste un mic la ”împinge tava” în stațiunea Mamaia! Un turist a rămas șocat. ”Mi-ar trece pofta”

Prețurile au explodat chiar în plin sezon estival. Vacanțele de pe litoralul românesc nu mai sunt deloc ce erau odată, iar banii sunt principala problemă.

Te-ar putea interesa și Litoralul românesc, mai scump și cu 15% de la un sezon la altul. Cât dau românii acum pentru un sejur în stațiunile de la Marea Neagră

Chiar dacă unii și-au pregătit bugetul pentru a face față cheltuielilor, majoritatea au observat că pentru cazare, mâncare și închirierea șezlongurilor, prețurile au crescut foarte mult față de 2023.

Există și variante, cum ar fi ”împinge tava”, însă și acolo prețurile au crescut considerabil.

Spre exemplu, un mic și o porție de cartofi prăjiți costă mai mult decât ar trebui. Un turist ce se plimba prin stațiune a distribuit prețurile pe contul său de Facebook.

Potrivit datelor furnizate de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), prețul unui sejur pe litoralul românesc a crescut în medie cu 500 de lei comparativ cu vara anului 2023, iar această majorare semnificativă a fost resimțită de turiști în toate aspectele vacanței lor.

Astfel că, de la începutul acestei luni, prețurile au explodat de-a dreptul și au afectat costurile de cazare, dar și pe cele ale mâncării. În această atmosferă de scumpiri, mulți turiști au fost nevoiți să își refacă bugetul pentru vacanță.

Incredibil cât costă un mic în stațiunea Mamaia

Un alt exemplu este o autoservire din stațiunea Mamaia, ce a fost ”ochită” de internauți. Este cunoscut faptul că Mamaia oricum este scumpă, față de alte stațiuni, însă prețurile pentru mâncare au ajuns exorbitante.

Un mic a ajuns să coste 7 lei, în timp ce cartofii prăjiți ajung la 70 de lei kilogramul, iar ciupercile la 100 de lei kilogramul. Deci, nici măcar legumele nu au excepție.

Ardeii copți sunt tot la 70 de lei kilogramul. Dacă atât costă legumele, ei bine, produsele din carne se învârt pe la 140 de lei kilogramul.

Un turist român a rămas șocat de prețurile exagerate și a decis să împărtășească experiența sa pe pagina de Facebook. Acesta a rămas șocat de prețurile generale din stațiune și cele de la respectiva autoservire.

Te-ar putea interesa și Pe litoralul românesc, reclama bate realitatea. Locurile de la Marea Neagră de care românii sunt dezamăgiți în 2024 

„Exagerat de scump. Mi-ar trece pofta. Aşa ajung unii bogaţi.”, „Preturi de tenerife…..jeapca pe fata….nu e prost ala care cere ala care da…..dezgustător”, „De vină sunt cei ce cumpără.Daca mergeai la împinge tava prin constanta nu mai aveau ei clienți și prețuri că astea”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult