- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Inițiativa Mastercard va afecta mii de angajați la nivel mondial. Ce plan are compania pentru perioada următoare

17 Aug, 12:01 • Bugiu ⁠Ana Maria
O veste Mastercard s-ar putea să nu le „cadă” bine câtorva mii de angajați la nivel mondial sau poate chiar mai mulți. Ce plănuiește compania în următoarea perioadă.
Inițiativa Mastercard va afecta mii de angajați la nivel mondial. Ce plan are compania pentru perioada următoare

Procesorul de plăţi Mastercard ar vrea să îşi reducă forţa de muncă de la nivel mondial cu 3%, a informat vineri un purtător de cuvânt al companiei, scrie Bloomberg News, potrivit news.ro.

Compania nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Aceștia au sediul în Purchase, New York și, la sfârșitul lui 2023, compania avea 33.400 de angajaţi, potrivit raportului său anual.

Te-ar putea interesa și: RoPay dă lovitura în 2024! Gigantul 100% românesc aduce comisioane mult mai mici față de Visa sau Mastercard

foto: mastercard

Despre Mastercard

Compania a fost printre primii care au spus „da” tehnologiei avansate, de mai bine de 50 de ani, pentru ca oamenii să încheie tranzacții mai simplu și mai rapid.

Compania are extinderi în peste 210 țări și teritorii în prezent. MasterCard Incorporated sau MasterCard Worldwide este una dintre cele mai mari companii internaționale. Sediul este în Purchase, New York, Statele Unite ale Americii.

Pe site-ul companiei se regăsesc, pe lângă informațiile necesare clienților, și valorilor și viziunea lor.

„Lucrăm pentru a conecta și a alimenta o economie digitală incluzivă, de care beneficiază toată lumea, de pretutindeni, făcând tranzacțiile sigure, simple, inteligente și accesibile.

Folosind date și rețele securizate, parteneriate și pasiune, inovațiile și soluțiile noastre ajută persoanele fizice, instituțiile financiare, guvernele și întreprinderile să își realizeze cel mai mare potențial.

Coeficientul nostru de decență, sau DQ, conduce cultura noastră și tot ceea ce facem în interiorul și în afara companiei noastre”, se arată pe site-ul companiei, scopul acestora.

Gigantul pieței mondiale pentru carduri de plată oferă pe site-ul oficial informații despre ofertele actuale de care pot beneficia potențialii clienți sau cei care deja au deschis un cont în cadrul companiei.

Aceștia susțin că investesc constant pentru a oferi experiențe inedite cleinților din întreaga lume. Din păcate, compania intenționează să reducă personalul angajat cu 3%, la nivel mondial, ceea ce ar afecta mii de oameni sau chiar mai mulți.

Te-ar putea interesa și: Visa și Mastercard, acord de 30 de miliarde de dolari, pentru a reduce comisioanele. Iată noile tarife!