- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Inna a dat un adevărat tun financiar în 2023. Ce avere a reușit să strângă artista din muzică

29 Jul, 23:19 • Cornel Ghimeșan
Inna, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, a dat lovitura din punct de vedere financiar. Artista în vârsta de 37 de ani se bucură de succes pe plan muzical de mulți ani, însă în 2023 a atins apogeul.
Inna a dat un adevărat tun financiar în 2023. Ce avere a reușit să strângă artista din muzică

Inna e printre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, cu un succes fantastic și în străinătate, piesele ei fiind cunoscute peste tot. Inna a avut un an 2023 extraordinar de prosper și a reușit să dea un adevărat tun financiar, de ordinul milioanelor de euro.

În afară de orele petrecute în studio și munca pe care o depune pentru proiectele ei muzicale, Inna mai are și alte activități. Îi place să călătorească, să petreacă timp cu persoanele apropiate și să facă bani, se pare.

Citește și Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024

În anul 2023, firma ei, Empire Music Management S.R.L, a înregistrat un profit net de 112.500 de euro, cifra de afaceri atingând 1.460.000 euro. Câștigurile colosale au venit din firma pe care o are alături de Lucian Gîtiță, fostul ei iubit și actualul manager. În această firmă Inna deține 48% din acțiuni, iar în cont i-au mai intrat încă 1.248.000 euro. În urmă cu mulți ani, în 2011, românca era pe primul loc în topul celor mai bine plătite artiste din Europa de Est.

Câți bani cere Inna pentru un concert

Inna are o avere netă evaluată la 20 de milioane de dolari americani. Are, de asemenea, o vilă de lux de circa un milion de euro, câteva mașini de sute de mii de euro fiecare.

Pentru un concert, artista cere sume impresionante. Dacă cântă în SUA, percepe un tarif de circa 40.000, iar pentru un concert în România 10.000 sau 15.000 de euro.

În ciuda succesului de care se bucură, a existat și un moment în care Inna a vrut să renunțe la cariera sa, atunci când a trecut printr-un moment de cumpănă.

„Am crescut cu muzică în casă, mama era cântăreață de muzică populară, la fel și bunica mea, cântam în corul bisericii. Și pentru că părinții au văzut că mă atrage muzica, au decis că ar fi bine să iau lecții de canto. Apoi, am început să merg la festivaluri și concursuri și, pentru că lucrurile nu mergeau chiar cum mă așteptam, aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem.

Bunica mea a fost un om minunat, cald, blând, cea mai bună bunică din lume care mi-a făcut viața mai frumoasă, de la care am învățat să fiu veselă și să mă bucur de prezent, de oamenii din viața mea. A fost un Crăciun trist, pentru că am pierdut-o, dar mă alină gândul că am fost atâția ani împreună, că am trăit momente frumoase, că s-a simțit iubită până la final”, spunea Inna pentru Viva.

Citește și Averea financiară a românilor, evaluată la 300 de miliarde de dolari. Va crește exponențial în următorii 5 ani

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult