- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Insula privată care costă cât un apartament cu trei camere în București. Cum poți intra în posesia ei

11 Aug, 18:37 • Bugiu ⁠Ana Maria
Această insulă privată se vinde la același preț la care se achiziționează un apartament cu trei camere în București.
Insula privată care costă cât un apartament cu trei camere în București. Cum poți intra în posesia ei

Insula, care se vinde la același preț la care vei găsi un apartament cu 3 camere în București, are o suprafață de 27 de hectare și este descrisă ca fiind un loc spectaculos, magic, în care nimeni nu a mai locuit până acum, potrivit spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Insula din Grecia mai puțin populară, unde găsești cele mai mici prețuri. „Am ajuns într-un mic colț de Rai”

foto: insulă privată

Insula privată care costă cât un apartament cu trei camere în București

A fost scoasă la vânzare la un preț pe care mulți oameni înstăriți îl consideră mult prea mic. Aceasta costă nu mai mult decât 220.000 de euro, având 27 de hectare. Este o capodoperă culturală, fiind o insulă nelocuită până acum, bogată în mituri și legende.

Se numește Fladda-Chuain, dar mai este intitulată și enigmatica Tír na nÓg. Despre „Insula Tinereții Perpetue” din mitologia irlandeză, se credea că este un loc sacru unde este întotdeauna vară și soarele nu apune.

Cu toții o descriu frumos, precum este un loc inedit, pe care nu l-ai mai văzut niciodată și care te va uimi cu priveliștile sublime și fauna impresionantă din apele din jurul acesteia.

„Fladda-Chuain are toată liniștea, pacea și romantismul asociate cu o insulă de pe coasta de vest. Această vânzare oferă o oportunitate extrem de rară”, a declarat Jock Galbraith, partener la agenții de vânzare GOLDCREST Land & Forestry Group

Insula este renumită pentru navigație, fiind situată într-un loc spectaculor, în largul coastei de nord-vest a insulei Skye.

„Aflată în largul coastei de nord-vest a insulei Skye, Fladda-Chuain oferă un sanctuar fabulos cumpărătorului care caută singurătate și un loc din care să se bucure de unele dintre cele mai remarcabile împrejurimi pe care le oferă Scoția.

Imaginați-vă că ajungeți cu RIB sau cu caiacul pentru o noapte de camping în propria dvs. bucățică de sălbăticie aspră și că mâncați pește și homar prins de pe stânci în timp ce urmăriți un apus de soare glorios deasupra Hebridei exterioare”, se mai arată în anunțul publicat de agenții de vânzare.

Te-ar putea interesa și: Prețuri mamut în resortul unde s-a filmat Insula Iubirii, de la Antena 1. Cât costă o cameră la hotelul unde se filmează show-ul