- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ion Iliescu, în 2099: De la președinție, la planeta Marte. Viralul care a cucerit internetul

01 Sep, 20:35 • Bugiu ⁠Ana Maria
Viralul cu Ion Iliescu care a cucerit tot internetul! Un artist tehnologic și fotograf a arătat un videoclip în care prezintă cum va fi Ion Iliescu în anul 2099.
Ion Iliescu, în 2099: De la președinție, la planeta Marte. Viralul care a cucerit internetul

Ion Iliescu are 94 de ani, iar vârsta lui a devenit motiv de glumă pe internet. Acesta, însă, după ce s-a retras din activitatea politică, a dorit să își trăiască restul vieții departe de „ochii lumii”.

Aurel Manea, fotograf și artist tehnologic, a postat pe pagina sa de Facebook, un videoclip, în care arată ce va face Ion Iliescu în anul 2099.

Românii nu au uitat de fostul președinte al României. Glumele despre longevitatea sa se află la tot pasul pe internet, iar acum a devenit viral un videoclip cu fostul președinte în anul 2099. Imaginile sunt impresionante și au stârnit reacții din partea internauților.

Te-ar putea interesa și: Ion Iliescu va fi înmormântat alături de unii lideri comuniști. Iată care va fi locul de veci al fostului președinte al României

foto: Ion Iliescu

Ion Iliescu, în 2099: De la președinție, la planeta Marte. Viralul care a cucerit internetul

În ceea ce privește umorul, românii nu duc lipsă de imaginație. Ion Iliescu este subiect de discuție în mediul online…de când lumea lși pământul! Deoarece are 94 de ani a fost subiectul principal al multor controverse din mediul politic în România, deoarece a asistat și a fost personajul principal în câteva. Astfel, românii îl amintesc mereu în bancuri legate de longevitate.

Pe internet, Aurel Manea, fotograf și artist tehnologic, a postat un videoclip cu Ion Iliescu, în 2099. Potrivit imaginilor, fostul președinte ar fi ajuns undeva pe Marte și l-ar fi „îngropat” pe Elon Musk. Oamenii au izbucnit în hothote de râs și l-au „aplaudat” pe artist pentru modul în care și-a exprimat imaginația și creativitatea.

„Iliescu 2099

După 12 ore de muncă (inclusiv toată noaptea asta) , făcut dataseturi, trainat 2 modele, clonat voci, luptat 7 Softuri de AI și o leacă de Davinci Resolve, am reușit să fac asta”, se arată în postarea realizată de Aurel Manea, fotograf și artist tehnologic.

Reacțiile oamenilor de pe facebook au fost numeroase, cele mai multe reprezentând mesaje de încurajare și apreciere pentru aurel.

„Bravo, frate”

”Felicitări! Cred că numărul de ore de muncă e chiar mic raportat la cât de bine a ieșit! Impresionant”
”Interesant. Ce remarc e ca vezi anul 2100 asa cum vedeau cei din 1950 anul 2000”, au scris internauții rețelelor sociale la postarea acestuia.

Te-ar putea interesa și: Ion Iliescu îmbătrânește pe bani grei. Ce pensie a ajuns să aibă în 2024