- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Decizia radicală luată de o tânără! Ce job a ales până la urmă: „Oamenii spun că sunt prea drăguță pentru așa ceva”

04 Jun, 20:50 • Cornel Ghimeșan
O tânără din Marea Britanie a luat decizia de a-și schimba viața radical! A renunțat la un job extrem de bănos, pentru care mulți dintre noi visează și s-a reorientat pe o direcție cât se poate de surprinzătoare.
Decizia radicală luată de o tânără! Ce job a ales până la urmă: „Oamenii spun că sunt prea drăguță pentru așa ceva”

O tânără din Marea Britanie a hotărât să ignore în totalitatea faimoasa expresie care se referă la „ce va spune lumea” și să renunțe la o carieră foarte bine plătită și apreciată de mulți drept „nobilă”, pentru a se dedica unui job, care în mod tradițional era asociată cu bărbații.

Ea a mărturisit că a avut nevoie de mult timp pentru a înfrunta stereotipurile legate de profesia pe care a ales-o. În ciuda acestui fapt, decizia radicală i-a adus nenumărate satisfacții și împliniri personale.

Citește și: Peste 7.500 de companii mici şi foarte mici au publicat peste 50.000 de joburi de la începutul anului

Ce job și-a ales tânăra

Emily Leach și-a urmat visul de a deveni zidar, chiar dacă a fost întâmpinată cu reacții negative și comentarii care sugerau că o astfel de muncă nu este potrivită pentru o femeie și că este prea frumoasă pentru a activa într-un astfel de domeniu. La 25 de ani, tânăra din Barnsley, South Yorkshire, a relatat cum oamenii i-au pus la îndoială alegerea carierei din cauza aspectului ei, dar ea nu s-a lăsat descurajată de aceste prejudecăți, conform relatărilor Observator.

„Oamenii spun că sunt prea drăguță ca să fiu zidar sau spun că sunt cel mai frumos zidar pe care l-au văzut vreodată, ceea ce nu este cu adevărat un compliment, văzut de parcă bărbații zidari ar fi grizzly”, povestește tânăra.

Emily a povestit că încă din copilărie a fost fascinată de ideea de a deveni zidar, dar a renunțat la acest vis pentru a studia medicina veterinară. După absolvirea facultății, a decis să abandoneze această carieră și să își urmeze visul inițial.

Ea a explicat că a fost îngrijorată că, fiind femeie, nu va fi luată în serios în această industrie dominată de bărbați. Cu toate acestea, determinarea și voința ei puternică au împins-o să depășească aceste temeri și să continue pe drumul ales. Emily nu se lasă afectată de comentariile răutăcioase, afirmând că își trăiește visul, are succes și este fericită.

Citește și: Jobul unde angajații primesc salarii de până la 15.000 de lei. Românii care vor să se angajeze nu au nevoie de studii superioare!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult