- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Jorge a dat lovitura cu hotelul său din Mamaia! Cât costă cazarea în resortul de lux al cântărețului

29 Jun, 20:18 • Fundeanu Madalina
Jorge, afacere de lux în Mamaia! Cât costă o noapte de cazare la hotelul de fițe al vedetei!
Jorge a dat lovitura cu hotelul său din Mamaia! Cât costă cazarea în resortul de lux al cântărețului

Jorge a avut de curând o nouă apariție într-unul dintre cele mai dure reality show-uri difuzate în România, iar acum faimosul cântăreț se concentrează pe o afacere care îi va aduce profituri uriașe. Starul TV a investit într-un hotel de lux din zona de nord din Mamaia, iar imaginile sunt fabuloase. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele, scrie Bugetul.ro.

Jorge, afacere de lux în Mamaia! Cât costă o noapte de cazare la hotelul de fițe al vedetei

Jorge se află în atenția publicului din România de foarte mulți ani. Cântărețul a participat în numeroase proiecte de televiziune, iar cea mai recentă a fost în sezonul special Survivor All Stars difuzat la PRO TV.

Nu de mult, vedeta s-a hotărât să își investească câștigurile în mai multe afaceri. Jorge a publicat recent pe rețelele de socializare câteva imagini și o scurtă descriere a resortului de lux aflat în Mamaia Nord. Este vorba despre un complex uimitor, cu saună, piscină infinity, jacuzzi, piscine, unde toată lumea și-ar dori să ajungă.

Toate cele cinci garsoniere pe care starul TV le pune la dispoziția turiștilor au bucătărie proprie utilată, pat matrimonial, canapea extensibilă, baie cu mașină de spălat,

„Vă aștept la “5 Senses by Jorge”, sunt 5 garsoniere pe prima linie in Mamaia Nord – Navodari. Turistii beneficiaza de toate facilitatile complexului, piscina infinity la et 9, sauna si jacuzzi, 2 piscine la parter. Fiecare locatie are bucatarie utilata, pat matrimonial, canapea extensibila, pretabil pentru 2 adulti si 2 copii”, a declarat el.

Citește și: Cât plătești pentru o noapte de cazare în Vama Veche, la hotelul deținut de Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor

5 Senses by Jorge
5 Senses by Jorge

Totuși, nu toată lumea își poate permite să se cazeze în acest loc, pentru că prețurile sunt pe măsură. Pentru o noapte de cazare, vizitatorii trebuie să scoată din buzunare în jur de o mie de lei.

Recent, Jorge a împlinit vârsta de 42 de ani. Vedeta a ales să își sărbătorească ziua de naștere alături de soție și copii, chiar în resortul în care a investit.

„Viața este ca un râu curgător, mereu în mișcare, niciodată la fel. Fiecare zi este un dar, o oportunitate de a învăța și de a crește. Am învățat că fericirea nu este un scop final, ci un drum pe care trebuie să-l străbatem cu inima deschisă: „Nu contează cât de încet mergi, atâta timp cât nu te oprești” a zis un om mai inteligent ca mine.

Fiecare întâlnire, fiecare provocare, fiecare bucurie și tristețe au contribuit la formarea mea iar caracterul nostru nu este dat de succesele noastre, ci de modul în care ne ridicăm după căderi”, a scris Jorge pe pagina sa de Instagram.

Vezi și: Andreea Bănică a dat lovitura! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul artistei