- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Jumbo cucerește și piața din Cluj. O nouă destinație de shopping, în fosta platformă Carbochim

01 Oct, 23:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Jumbo își va deschide primul magazin în Cluj-Napoca, în ansamblul imobiliar Rivus. Magazinul va avea o suprafață de 8.000 de metri pătrați.
Jumbo cucerește și piața din Cluj. O nouă destinație de shopping, în fosta platformă Carbochim

Retailerul grec de jucării și articole pentru casă, Jumbo, își va deschide primul magazin din Cluj-Napoca în ansamblul imobiliar Rivus, care este dezvoltat pe fosta platformă industrială Carbochim de către companiile Iulius și Atterbury Europe, potrivit economedia.ro.

Magazinul va avea o suprafață de aproximativ 8.000 de metri pătrați, oferind o gamă variată de produse, inclusiv jucării, articole pentru bebeluși, birotică și papetărie, decorațiuni, produse sezoniere și obiecte de uz casnic.

„Suntem bucuroși să anunțăm primul retailer pe care îl vom aduce mai aproape de clujeni, prin proiectul Rivus. Jumbo este un brand foarte așteptat de clujeni, după cum a reieșit din studiile și consultările pe care le-am realizat pentru a înțelege cât mai bine publicul local, situându-se în top 3 cei mai doriți și așteptați retaileri. Jumbo este o premieră pentru portofoliul nostru de parteneri”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing Iulius.

Te-ar mai putea interesa și: Concurs inedit marca Jumbo! Celebrul magazin de trimite în Halkidiki

foto: Jumbo

Jumbo cucerește și piața din Cluj. O nouă destinație de shopping, în fosta platformă Carbochim

Apostolos Vakakis, proprietarul rețelei de magazine Jumbo, a declarat că parteneriatul cu IULIUS pentru deschiderea unui nou magazin în Rivus, Cluj-Napoca, este o decizie strategică menită să consolideze poziția dominantă a companiei pe piața de retail de jucării și produse conexe.

El a spus că vânzările Jumbo în România sunt în creștere și și-a exprimat entuziasmul de a răspunde dorinței clujenilor de a avea acces la produsele Jumbo în orașul lor.

„Parteneriatul cu IULIUS privind dezvoltarea unui nou magazin în România, în Rivus Cluj-Napoca, reprezintă o decizie strategică, care susține materializarea obiectivului nostru de a ne menține și consolida poziția dominantă pe piață, pe segmentul retailului de jucării, produse de birotică și papetărie și alte articole conexe.

Vânzările Jumbo din România sunt pe un trend ascendent, ceea ce confirmă interesul crescut de care se bucură conceptul în această țară și ne bucură faptul că am reușit să identificăm oportunitatea de a fi prezenți și în unul dintre cele mai mari și mai active orașe din România.

Pentru că, într-adevăr, considerăm prezența în proiectul Rivus o oportunitate, cunoscând dorința clujenilor de a avea acces la produsele Jumbo și în orașul lor, dar și beneficiile pe care le va genera prezența într-un concept mixed-use de o atât de mare diversitate și complexitate”, a spus Apostolos Vakakis, proprietarul rețelei de magazine Jumbo.

Proiectul de transformare a fostei platforme industriale Carbochim din Cluj în ansamblu imobiliar, denumit Rivus, se află în etapa de obținere a autorizației de construire. Reprezentanții dezvoltatorilor, Iulius și Atterbury Europe, au anunțat că prima etapă a lucrărilor, care implică dezmembrarea fostelor hale industriale, se apropie de finalizare.

Te-ar mai putea interesa și: Ce salariu câștigă un angajat de la Jumbo în 2023. Banii sunt mai puțini decât ai fi crezut