- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Kaufland surprinde clienții fideli cu o tombolă uriașă! Printre premii se numără 5 autorurisme marca BMW dar si alte câștiguri

13 Oct, 15:14 • Mălureanu Rebecca
În luna noiembrie, Kaufland vrea să îți răsplătească clienții printr-o mare tombolă organizată cu prilejul împlinirii a 5 ani a programului de fidelizare. Printre premiile oferite, au rămas 3 din 5 mașini marca BMW, dintre care 2 au fost deja acordate norocoșilor.
Kaufland surprinde clienții fideli cu o tombolă uriașă! Printre premii se numără 5 autorurisme marca BMW dar si alte câștiguri

Panî în noiembrie, Kaufland zguduie concurența cu o ofertă de neegalat. Programul lor de fidelizare împlinește 5 ani, și vrea să răsplătească loialitatea clienților printr-o tombolă, cu șanse reale de a câștiga mașini noi marca BMW. Două din cinci autoturisme au fost deja înmânate concurenților, rămânând doar trei care își așteaptă viitorii proprietari. Pe lângă asta, există și alte premii, cu o valoare totală de sute de mii de lei.

Ce cadouri mai pot primi clienții Kaufland, până pe 5 noiembrie?

  • 50 de multicookers Tefal Cook4me;
  • 500 de vouchere de câte 500 de lei fiecare;
  • 5.000 de vouchere în valoare de câte 100 lei;
  • 50.000 de produse gratuite.

Condiția participării la tombolă este următoarea; cumpărături de minimum 50 de lei și scanarea cardului dat de retailer. Sunt posibile 3 șanse pe zi de câștig, cu 3 bonuri diferite. Această promoție se aplică în toate magazinele Kaufland din țară.

Tombola Kaufland
Tombola Kaufland

Te-ar putea interesa și: Ofertele Digi RCS-RDS foarte avantajoase pentru clienți! Produsele urcă de la 10 lei și telefoanele se achită în rate

Primele două etape de acordare a autoturismelor marca BMW, seria 3, au ajuns spre final. Or să mai fie oferite mașini cadou, în etapele 3, 4, 5, care au loc așa:

  • Etapa a III-a: 02.10.2024-15.10.2024;
  • Etapa a IV-a: 16.10.2024-29.10.2024;
  • Etapa a V-a: 30.10.2024-05.11.2024.

Cine are dreptul de a participa la tombolă?

Comerciantul a clarificat că nu le va putea oferi premii decăt clineților care se încadrează în condițiile aferente.

Kaufland a transmis condițiile despre cine are dreptul la participare la mult-lăudata tombolă. Primordial, vârsta legală este de 18 ani împliniți, să fie cetățean cu domiciliul stabil sau reședința în România și bineînțeles, să facă parte din programul de loialitate Kaulfand. Pot participa și angajații magazinului și rudele acestora, dar nu vor avea dreptul la mașinile BMV.

„Din lista câștigătorilor premiilor din categoria I, angajații Kaufland, rudele de gradul I și soții/soțiile acestora vor fi excluși. Excluderea se va face după verificarea informațiilor de pe cartea de identitate (nume, prenume, CNP) care vor fi trimise de către câștigător pe e-mail. Pentru validare, câștigătorii vor trimite cartea de identitate cu toate informațiile blurate, mai puțin numele, prenumele și CNP-ul.

După verificarea identității, copia cărții de identitate va fi ștearsă din sistemele Kaufland. Adresa de e-mail unde câștigătorul va putea trimite aceste date va fi transmisă în momentul în care câștigătorul va fi contactat de către echipa Kaufland pentru înștiințarea acestuia”, a transmis retailerul.

Pe site-ul comerciantul, se poate consulta lista câștigătorilor din primele două etape.

„Lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card” este promisiunea Kaufland oferită clienților fideli.

Ai mai putea citi și: Piețele tradiționale pe cale de dispariție? Ce se întâmplă în comerțul românesc?