- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Kaufland vrea să dispară definitiv din țara aceasta. Clienții trebuie să caute alt magazin

19 Aug, 09:25 • Bugiu ⁠Ana Maria
Kaufland se pregătește să închidă o mulțime de magazine din această țară. Deja a anunțat că va închide încă alte 2 puncte în 2025.
Kaufland vrea să dispară definitiv din țara aceasta. Clienții trebuie să caute alt magazin

Se pare că lanțul Kaufland își închide magazinele pe bandă rulantă în țara de baștină. Luna august a însemnat final de drum pentru încă un punct de lucru al faimosului retailer. Supermarketul care dispare definitiv, situat într-un complex comercial cunoscut, și-a închis porțile după 20 de an de la inaugurare, potrivit bugetul.ro.

În țara noastră, retailer-ul este în topul preferințelor oamenilor, atunci când se gândesc unde să își facă cumpărăturile. Însă la Kaufland „acasă”, realitatea este alta. Compania anunță că va face închideri ale magazinelor în masă.

Te-ar putea interesa și: Ce a oferit Kaufland unei femei din Constanța, după ce a reclamat pizza cu mucegai

foto: Kaufland

Kaufland vrea să dispară definitiv din țara aceasta

În Germania, țara de unde provine compania, cei din conducere se sfătuiesc încontinuu pentru a lua deciziile prielnice. Din nefericire pentru mulți clienți, retailer-ul este nevoit să anunțe ănchiderea mai multor magazine.

Supermarketul din Bochum, spre exemplu, era anunțat că se va închide în septembrie. Cu toate acestea, lucrurile stau altfel, conducerea grăbind pasul. Unitatea Kaufland din Bochum s-a închis definitiv pe 17 august.

Alt magazin, din Siegen, a fost închis în luna iunie a acestui an.

Anunțul a venit în 2023, deoarece magazinul nu mai avea randament. Mai mult, retailer-ului a anunțat că în 2025 va închide alte două magazine: cel din complexul Palais-Vest din Recklinghausen și cel din Dortmund-Mengede.

În ceea ce privește magazinul Kaufland din Bochum, acesta a fost inaugurat în anul 2004. Ei bine, după 20 de ani, clienții trebuie să își reconsidere alegerile și să caute un alt centru comercial de unde să își facă cumpărăturile.

Lucrurile nu stau bine nici pentru angajați, aceștia trebuind să își găsească un nou loc de muncă într-o perioadă scurtă.

În acest oraș, este de menționat că mai sunt alte 4 magazine Kaufland deschise.

Cei care locuiesc în zona aceea se întreabă ce se va construi sau ce se va deschide în locul magazinului închis.

Jurnaliștii din localitate au întrebat managerul complexului comercial Ruhr Park, Lars Horn, care a spus că discuțiile sunt în plină desfășurare și urmează să se decidă care va fi cea mai bună opțiune.

Te-ar putea interesa și: Etichete false la Kaufland! O româncă a tras un semnal de alarmă! Răspunsul companiei