- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Lecții de echitație 2024. Unde pot românii să se bucure de ore de călărie în apropierea Capitalei. La ce prețuri să se aștepte iubitorii de cai

30 May, 12:00 • Cornel Ghimeșan
Dacă și ție îți plac caii și ți-ai dorit cel puțin o dată să participi la lecții de echitație sau să ai parte de o experiență pe cinste, rămâi aici și află unde ai putea să faci asta. Dacă nu știai, există centre de călărie foarte aproape de București.
Lecții de echitație 2024. Unde pot românii să se bucure de ore de călărie în apropierea Capitalei. La ce prețuri să se aștepte iubitorii de cai

Dacă nu știai, există locuri foarte aproape de București în care poți lua lecții de călărie. De exemplu, Tărâmul Zmeilor este situat în apropierea Capitalei și este locul ideal pentru orice pasionat de călărie.

Citește și Afacerea care i-ar putea scoate pe mulți români din probleme. Produsul vândut de Vladimir, un tânăr care a dat lovitura cu proiectul său. ”Cererea crește cu 30%”

Tărâmul Zmeilor

Tărâmul Zmeilor este un centru ce oferă o gamă variată de pachete și abonamente, făcute pentru a satisface toate dorințele iubitorilor de cai.

La Tărâmul Zmeilor, cei pasionați de echitație pot alege dintre diferite tipuri de ședințe: lecții de echitație cu durate variabile, sesiuni de sărituri peste obstacole, plimbări călare sau plimbări la pas.

Mai mult decât atât, sunt disponibile abonamente care includ mai multe ședințe pe lună, oferind flexibilitate și diversitate.

Proprietarii de cai beneficiază de servicii de antrenament personalizat pentru caii lor, asigurându-se că aceștia primesc îngrijirea și instruirea necesare.

În plus, Tărâmul Zmeilor este un loc perfect pentru iubitorii de fotografie, care pot programa ședințe foto într-un decor de poveste, capturând momente memorabile în mijlocul naturii.

Club Equestria

Centrul de călărie Equestria se află la doar 18 kilometri de București, în pitorescul sat Tâncăbești. Centrul acesta poate fi destinația perfectă pentru cei care doresc să evadeze din traficul din Capitală.

Iubitorii de animale pot alege să se relaxeze călărind prin pădurea înconjurătoare sau pot participa la lecțiile de echitație. Există alternative și pentru cei ce vor doar să se relaxeze. Dacă ești în această categorie, te poți bucura de spectacolul oferit de alți călăreți, în timp ce savurezi o cafea sau un ceai.

Clubul este dotat cu 50 de boxe moderne pentru cai și oferă lecții de călărie adaptate tuturor nivelurilor de experiență, fie în cadrul unor grupuri, fie în sesiuni individuale.

Arkadia Horse Club

O altă alegere ideală pentru românii interesați de lecții de călărie este Arkadia Horse Club, care se află la marginea pădurii Snagov, la aproximativ 30 de kilometri de Capitală.

Instructorii te pot ghida și pregăti pe cei care aspiră la performanțe în competițiile de sărituri peste obstacole sau în cele de dresaj.

Pe site-ul Arkadia Horse Club, clienții pot explora o galerie foto care prezintă caii centrului, fiecare cu o descriere detaliată ce include informații esențiale despre aceștia.

La ce prețuri să te aștepți dacă îți dorești o astfel de experiență

Lecții individuale: Prețul pentru o lecție individuală de echitație variază între 150 și 300 de lei pentru o sesiune de 45-60 de minute, însă costul poate crește în funcție de experiența și renumele instructorului, conform Itour.ro.

Abonamente lunare: Multe cluburi au opțiunea de a oferi abonamente care includ un anumit număr de lecții pe lună. Spre exemplu, un abonament lunar cu 8 lecții poate costa între 1.000 și 2.000 de lei.

Citește și Afacerea care a cucerit România în 2024! Patronii se plâng că nu mai au locuri: „Avem clienți care și-au făcut abonamente, vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră”

Lecții de grup: Pentru cei care preferă lecțiile de grup, tarifele sunt de obicei mai mici. Acestea variază între 100 și 200 de lei per sesiune.

Închirierea cailor: În cazul în care nu deții un cal propriu, costurile de închiriere a unui cal pentru antrenamente sau plimbări variază între 100 și 250 de lei pe oră.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult