- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Lidl vine cu alte surprize pentru clienții săi! Ceafa de porc adorată de români, la reducere semnificativă

26 Jun, 10:00 • Cornel Ghimeșan
Dacă obișnuiești să treci prin Lidl pentru a-ți face cumpărăturile, află că te așteaptă un produs pe care sigur îl consumi și care, de cele mai multe ori, are un preț destul de mare. Retailerul își încântă clienții cu ceafă de porc la reducere.
Lidl vine cu alte surprize pentru clienții săi! Ceafa de porc adorată de români, la reducere semnificativă

Săptămâna aceasta, retailerul german vine cu surprize pentru clienții săi, așa cum era și de așteptat. Lidl scoate în fiecare săptămână, la raft, diferite produse la reducere.

Adevărații clienți știu că acesta este deja un obicei de la care mulți nu se pot dezice. Așa că, retailerul german aduce la raft oferte la cea mai proaspătă și suculentă carne de porc, alături de o reducere care sigur îți va face cu ochiul.

Citește și Lidl România, profit net de un miliard de lei în 2022. În România sunt doar zece companii care au depăşit acest prag

Lidl vine cu vești foarte bune pentru fiecare! Prețul la ceafa de porc, fără os, este acum accesibil pentru toată lumea.

Dacă vreodată ai achiziționat carne din acest supermarket, de orice fel, probabil știi că în comparație cu alte mari magazine, aici prețurile sunt accesibile.

Ceafa de porc de la Lidl, mai ieftină cu 16%

Dacă nu ai mai gustat de mult carne de porc, acum este momentul ideal pentru o cină bine meritată, mai ales că poți cumpăra alimentul mult mai ieftin decât de obicei.

Astfel că, ceafa de porc fără os este acum cu 16% mai ieftină! Mai exact, de la 2,99 lei pentru 100 grame, acum costă doar 2,49 lei. Dacă facem un calcul, aceasta economie îți aduce în buzunar 5 lei pe kilogram, de la 30 lei la doar 25 lei.

Reducerea la ceafa de porc fără os începe pe 24 iunie și se încheie pe 30 iunie. Deci ai la dispoziție o săptămână întreagă să pregătești cele mai gustoase mese cu ajutorul acestui produs, conform LidlRomânia.

Ceafa de porc este o tăietură de carne considerată premium în bucătăria tradițională românească, mai ales pentru că este suculentă, bogată în arome și foarte versatilă.

Ceafa de porc poate fi vedeta cinei, dacă faci alegerile potrivite. De exemplu, poți face o friptură la cuptor în sos de roșii, alături de piure și salată.

Dacă vrei ceva mai diferit, poți încerca gulașul, care se prepară cu atenție și pricepere. Mai mult decât atât, poți încerca să gătești și o tocăniță alături de o salată de varză.

Deși este fără os, ceafa de porc păstrează un echilibru perfect între carne și grăsime, deci, preparatele pot ieși fragede și gustoase, exact pe placul tuturor.

Citește și Lidl își schimbă radical oferta! Noua strategie-şoc a retailerului german

În cazul în care te gândești să pregătești un grătar delicios pentru weekendul acesta, carnea de porc la reducere de la Lidl este alegerea ideală pentru tine și familia ta.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult