- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Locul de muncă din România plătit cu 490 de lei pe zi. Angajatorul nu cere studii superioare și oferă și cazare

09 Jul, 23:12 • Adrian Popovici
Un loc de muncă pentru șoferi este plătit cu 100 de euro zilnic. Oferta este făcută de o orchestră care are concerte în țară și în afara ei.
Locul de muncă din România plătit cu 490 de lei pe zi. Angajatorul nu cere studii superioare și oferă și cazare

Pe măsură ce scumpirile din ultimii ani au devenit tot mai greu de suportat pentru bugetele lor, tot mai mulți români au început să caute noi surse de venit sau chiar să-și schimbe cu totul locul de muncă în speranța că astfel vor avea parte de condiții mai bune și de un salariu mai mare. Pentru cei interesați, recent a apărut pe piață un loc de muncă care, după cum explică angajatorul, este plătit cu 490 de lei, aproximativ 100 de euro, pe zi, notează Fanatik.ro.

Mai exact, acest loc de muncă care oferă o plată extrem de atractivă este disponibil pentru cei care dețin permis de conducere categoria B și au experiență în domeniu. Mai exact, este vorba despre poziția de șofer pentru o orchestră, cu o remunerație de 100 € pe zi.

Anunțul de angajare găsit pe un site specializat arată că persoana care va obține acest loc de muncă va avea rolul de a conduce membrii unei orchestre pe durata unui turneu în diverse locații din țară și poate chiar și peste hotare. Experiența anterioară ca șofer și cunoașterea limbii engleze sunt esențiale, iar cunoașterea altor limbi străine, precum franceza, rusă sau germana, reprezintă un avantaj suplimentar pentru cei care își doresc acest loc de muncă.

Locul de muncă este plătit cu 100 de euro pe zi
Locul de muncă este plătit cu 100 de euro pe zi

Te-ar putea interesa și: Ce salariu primește un salvamar pe litoralul românesc în 2024. Suma ridicolă pentru care își riscă viața în fiecare zi de muncă

Ce trebuie să știe românii care își doresc acest loc de muncă?

Programul de lucru este full-time, iar angajatorul asigură atât cazarea, cât și masa pentru angajat pe durata turneului. De asemenea, angajatul va beneficia de un contract legal, în conformitate cu legislația în vigoare, și de dreptul la concedii plătite.

„Căutăm un șofer cat.B cu experiență pentru a se alătura turneului nostru de cu orchestra din România – oriunde.

  • Program de lucru full-time;
  • Contract de muncă;
  • Concedii conform legislației;
  • Salariu motivant 100 EUR/pe zi + mâncare + hoteluri.

Responsabilități: Activitate de șofer personal al cântăreților”, se arată în anunțul pentru acest job.

Citește și: Top 10 țări în care angajații sunt fericiți la locul de muncă. Pe ce loc se clasează România