- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mama Geta dă lovitura! Prețul cu care vinde 1 kg de brânză, accesibil doar pentru cei cu dare de mână!

26 Oct, 16:50 • Bugiu ⁠Ana Maria
Mama Geta vinde brânza tradițională la târguri cu un preț de 60 de lei pe kilogram. Produsele ei sunt foarte căutate, în ciuda prețului ridicat, datorită calității și muncii depuse.
Mama Geta dă lovitura! Prețul cu care vinde 1 kg de brânză, accesibil doar pentru cei cu dare de mână!

Mama Geta, cunoscută și apreciată pentru autenticitatea sa, și-a câștigat faima prin felul deschis și sincer de a interacționa cu fanii săi din online. Ea împărtășește rețete și trucuri din bucătărie și a devenit o figură populară printre cei care caută produse tradiționale, făcute „ca la mama acasă”.

Alături de fiica ei, Getuța, Mama Geta produce și vinde diverse bunuri, mai ales brânză și alte produse lactate, la magazinul familiei sau la târguri, potrivit cancan.ro.

Recent, familia Sterp a participat la un târg unde au adus la vânzare brânza lor faimoasă. Prețul unui kilogram de brânză a ajuns acum la 60 de lei, un cost considerabil.

Prețurile au crescut față de anii anteriori, când brânza era vândută cu aproximativ 40 de lei pe kilogram, însă Getuța a explicat de multe ori că procesul de producție este complex și solicitant. Fiecare produs trece prin mâinile familiei, de la îngrijirea animalelor până la prepararea și ambalarea produselor lactate, ceea ce justifică prețurile mai ridicate.

Te-ar mai putea interesa și: O celebră influenceriţă din Asia a trăit o experienţă uluitoare într-un restaurant din Bucureşti. Cum a reacţionat după ce a mâncat mămăligă cu brânză şi ou

foto: mama Geta

Mama Geta dă lovitura! Prețul cu care vinde 1 kg de brânză, accesibil doar pentru cei cu dare de mână!

La târg, Mama Geta și fetele ei, Getuța și Ileana, au avut parte de zile aglomerate. În ciuda prețului, produsele lor atrag mereu mulți cumpărători care sunt dispuși să plătească pentru a gusta bunătățile pregătite cu grijă și tradiție. Ileana a împărtășit pe rețelele sociale cum, după două zile de târg intens, erau epuizate din cauza numărului mare de clienți.

În ciuda provocărilor, familia Sterp continuă să își păstreze devotamentul pentru produsele tradiționale, iar oamenii apreciază calitatea și dedicarea cu care Mama Geta și fiicele sale își desfășoară activitatea. Popularitatea lor nu vine doar din gustul autentic al produselor, ci și din modul în care acestea sunt realizate cu pasiune și respect față de tradiții.

Brânza și produsele lactate ale familiei sunt considerate adevărate delicii, chiar dacă prețul poate părea mare pentru unii. Totuși, succesul lor demonstrează că autenticitatea și calitatea atrag mereu clienți fideli.

„A trecut și ziua de azi, ziua 2, a fost o zi foarte grea, cu foarte mulți clienți, nu am avut pauză, dar a trecut cu bine. E aglomerație mare, așteptăm să mergem la cazare, că nu mai putem”, spunea Ileana, după a doua zi de târg.

Te-ar mai putea interesa și: Prețul unui kilogram de brânză de oaie de la magazinul mamei Geta, al familiei Sterp