- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Marea companie electro-IT Flanco închiriază 1.150 mp de spații office în cea mai înaltă clădire de birouri din țară!

23 Jul, 13:30 • Garey Amyra
Dacă nu știai, retailerul electro-IT Flanco, al doilea cel mai important actor din sector după cifra de afaceri, și-a relocat sediul central în clădirea de birouri SkyTower. Aceasta este cea mai înaltă clădire din România, al cărei proprietari este Raiffaisen Property Holding Internațional.
Marea companie electro-IT Flanco închiriază 1.150 mp de spații office în cea mai înaltă clădire de birouri din țară!

Începând din luna iunie, Flanco are un spațiu de peste 1.150 de metri pătrați în interioru SkyTower. Această decizie a marcat și o schimbare de strategie a retailerului către repoziționarea sa în piață drept primul lanț de magazine smart discount din sectorul electro-IT local.

Citește și Claudia și-a construit o afacere de succes în Italia. Povestea inspirațională a româncei

Pentru cei ce nu știu, retailerul electro-IT Flanco este al doilea cel mai important actor din sector după cifra de afaceri și și-a relocat sediul central în clădirea SkyTower, una dintre cele mai cunoscute clădiri din București.

„Mutarea în SkyTower reprezintă un pas strategic pentru Flanco. Suntem încrezători că această schimbare va contribui la creşterea productivităţii şi satisfacţiei echipei noastre”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Anul trecut a fost anul cu cele mai bune vânzări din istoria companiei. În 2023, cifra de afaceri a ajuns la aproximativ 1,27 mld. lei, în creștere cu 20,5% față de 2022, conform ZFcoorporate.ro.

Flanco, peste 160 de magazine

Avansul a fost susținut și de expansiune. Astfel, în prezent, Flanco are aproximativ 160 de magazine.

SkyTower este situat lângă mall-ul Promenada din Capitală și este prima clădire din lume care a primit certificarea SHORE PLATINUM, prima clădire de birouri din România certificată LEED Platinum for Operations and Maintenance și deține, de altfel, certificarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, evaluată ÖGNI (Societatea Austriacă pentru Managementul Clădirilor Sustenabile).

„Suntem încântaţi să oferim echipei Flanco un spaţiu de birou la cheie, care răspunde nevoilor marilor companii de retail”, adaugă Bogdan Deju, Leasing & Asset Manager pentru RPHI Romania, compania ce deţine şi gestionează SkyTower Bucharest.

Citește și Șeful Casei Naționale de Pensii dă vestea cea mare. Ce conțin primele 100.000 adeverințe cu pensia recalculată

Pe lângă cele precizate anterior, printre chiriaşii din Sky Tower se numără Oracle, Raiffeisen Bank, APS Holding, AdsWizz, Tinmar, TSG, Estee Lauder, Nor Sky Casual Restaurant, Esilicon, Workspace Studio, IRIS, PRA, Gazprom, GMV, Panalpina, Embassy of the Republic of Korea

Dacă nu știai, în această clădire poți găsi și restaurante, cum ar fi Nor Sky, un loc minunat în care te poți relaxa și poți savura cele mai gustoase cafele.

De asemenea, există și anumite deserturi care te vor lăsa surprins!