- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mega promoție Kaufland! Reduceri irezistibile, începând cu 25 septembrie! Stocul este limitat!

23 Sep, 23:26 • Bugiu ⁠Ana Maria
Kaufland lansează o promoție irezistibilă, începând cu 25 septembrie, cu stocuri limitate. Cei interesați trebuie să se grăbească pentru a profita de reduceri .
Mega promoție Kaufland! Reduceri irezistibile, începând cu 25 septembrie! Stocul este limitat!

Kaufland lansează o promoție atrăgătoare, începând cu 25 septembrie, oferind o gamă variată de produse perfecte pentru proiectele de bricolaj și grădinărit. Această ofertă se va desfășura pe o perioadă limitată, iar stocurile sunt restrânse, ceea ce înseamnă că cei interesați trebuie să se grăbească să profite de reduceri, potrivit bugetul.ro.

Toamna aduce ocazia perfectă pentru micile lucrări de reînfrumusețare a casei și grădinii, iar Kaufland vine în ajutorul clienților cu unelte durabile și accesorii necesare.

Te-ar mai putea interesa și: Cât câștigă un angajat la Kaufland. Pe lângă salariu angajatorul oferă și mai multe bonusuri

foto: Kaufland

Mega promoție Kaufland! Reduceri irezistibile, începând cu 25 septembrie! Stocul este limitat!

Kaufland lansează o promoție tentantă, care va atrage atenția românilor, începând cu 25 septembrie, oferind o gamă variată de produse utile pentru proiecte de bricolaj și grădinărit. Această ofertă, care va dura până pe 1 octombrie, include unelte și accesorii de la marca PARKSIDE, special concepute pentru pasionații de DIY și grădinărit.

„Dacă îți place să faci singur lucrurile, ai nevoie de unelte, echipamente și accesorii de grădinărit fiabile. Tocmai de aceea există acum PARKSIDE la Kaufland. Marca oferă o gamă vastă la cel mai bun preț pentru pasionații de bricolaj și grădinarii amatori”, se precizează pe site-ul companiei.

PARKSIDE propune unelte diverse pentru orice tip de lucrare, de la foarfece de crengi la clești. Gama include produse inovatoare și accesorii utile, asigurând echipamentul ideal pentru toate sarcinile de bricolaj.

„PARKSIDE oferă unealta potrivită pentru fiecare lucrare, de la foarfece de crengi la clești. Cele mai recente idei de produse și numeroase accesorii practice asigură echipamentul optim pentru toate sarcinile manuale”potrivit acestora.

În cadrul promoției, clienții pot găsi oferte atractive, cum ar fi o drujbă pe benzină la 399 lei, o cheie universală pentru instalații sanitare la 24,99 lei și un aspirator cu spălare la 379 lei. De asemenea, un arzător cu propan va fi disponibil pentru 129 lei, iar un tub de silicon sanitar costă 19,99 lei.

Te-ar mai putea interesa și: De unde sunt aduse măslinele pe care românii le pot cumpăra de la Kaufland. Surpriză uriaşă, puţini s-au uitat pe etichetă