- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Michael Jordan încearcă să-și vândă conacul de 12 ani, dar fără succes. Imaginile cu imobilul de lux lăsat în paragină au devenit virale

08 Sep, 22:34 • Bocioacă Bianca
Michael Jordan, considerat cel mai mare baschetbalist din istorie, se chinuie de mai bine de un deceniu să vândă o proprietate pe care o deține în Chicago. Imaginile cu concacul abandonat au devenit virale pe internet.
Michael Jordan încearcă să-și vândă conacul de 12 ani, dar fără succes. Imaginile cu imobilul de lux lăsat în paragină au devenit virale

Michael Jordan încearcă de 12 ani să vândă proprietatea pe care o deține în chicago. Acum, mai multe imagini cu conacul lăsat în paragină au ajuns virale pe internet, lucru care nu ajută deloc pentru a atrage potențiali cumpărători, ținând cont de starea de degradare în care se află imobilul, care odinioară era un adevărat simbol al opulenței.

Citește și: New York a promovat traseul via Transilvanica. Panoul publicitar a ajuns în cea mai mare piață publică din lume

Casa legendarului jucător al echipei Bulls, listată în prezent pentru 14,855 milioane de dolari, este la vânzare din 2012, iar un videoclip postat în mediul online, publicat la începutul acestui an, arată starea de degradare a proprietății de aproape 3 hectare.

Videoclipul a devenit viral în ultimele zile, atrăgând atenția asupra stării casei din Highland Park, care inițial a fost listată pentru 29 de milioane de dolari, în 2012, când a fost scoasă la vânzare.

Un teren de baschet din interior, decorat cu logo-ul echipei Bulls, pare să se fi inundat. Casa, care acum e mai mult goală, are câteva scaune și canapele în camere. Problemele cu vânzarea locuinței sunt cunoscute de multă vreme. În 2013, Michael Jordan a redus prețul cerut la 16 milioane de dolari. În prezent, conacul este listat la 14,855 milioane de dolari, preț care a rămas neschimbat în ultimii nouă ani.

Citește și: Tu câte vaci vezi în imagine? Doar geniile sunt capabile să le găsească în 5 secunde

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @luxurygoods_07

Proprietatea are și o piscină uriașă cu insulă în mijloc, mai multe saloane de relaxare cu televizoare cu ecraneurațe, baruri încrporate, o curte spațioasă și o bibliotecă.

Michael Jordan se chinuie de peste un deceniu să-și vândă conacul

Conacul a atras un val de interes în utlimii anii, datorită documentarului „The Last Dance” din 2020.

„Nu sunt sigură dacă este din cauza programelor TV pe care le-au făcut (miniseria documentară „The Last Dance” din 2020 pe Netflix) sau dacă oamenii au început să privească proprietatea puțin diferit, dar, dintr-odată, pare să existe un oarecare interes pentru ea”, a declarat Katherine Malkin de la Compass în 2022. 

Anul trecut, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost arestat după ce a încercat să pătrundă în locuința lui Michael Jordan.