- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mihai Trăistariu vrea să își deschidă o plajă privată în Mamaia. Surprizele se țin în lanț

15 Aug, 12:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Mihai Trăistariu a anunțat că vrea să își cumpere parcele de plaje în Mamaia, pentru a-și deschide o plajă privată. Ce probleme ar putea întâmpina artistul.
Mihai Trăistariu vrea să își deschidă o plajă privată în Mamaia. Surprizele se țin în lanț

Artistul Mihai Trăistariu a anunțat că vrea să își deschidă o plajă privată în stațiunea Mamaia. În această toamnă intenționează să cumpere, prin licitație, opt parcele de plajă, situate chiar în fața blocului în care acesta deține șapte garsoniere. Este cunoscut faptul că artistul a achiziționat mai multe apartamente în Mamaia, pe care susține că le închiriază și că are clienți tot anul, potrivit bugetul.ro.

„Vreau să merg pe prețuri normale, firești, astfel încât oamenii să fie mulțumiți și să ne recomande mai departe”, a declarat artistul pentru presa centrală.

Te-ar putea interesa și: Românii care fac asta pe plajă sunt „amendați” cu 1.200 de lei pe loc. Patronii de la malul mării fac legea pe litoral

foto: Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu vrea să își deschidă o plajă privată în Mamaia

Artistul spune că scopul principal pentru care vrea să își deschidă o plajă privată este creșterea turismului în zonă, își dorește să atragă cât mai mulți turiști înspre plajele românești.

Totuși, Mihai Trăstariu este conștient de eventualele probleme care s-ar putea ivi în administrarea unei plaje. A explicat și dificultățile pe care le întâmpină, în mod real, un proprietar de plajă, mai ales în ceea ce privește angajații.

„Trebuie să fii foarte atent la angajați, să nu te fure, mai ales la închirierea șezlongurilor”, a avertizat el.

Mihai Trăstariu nu a discutat, totuși, de succesul pe care îl are în domeniul imobiliar. Artistul și-a achiziționat în 2024, în Mamaia de Nord, un apartament de lux într-un complex de 5 stele.

Acesta mai deține 7 garsoniere în Năvodari, care s-au dovedit a fi o sursă constantă de venituri, mai ales în timpul pandemiei, când activitatea artiștilor a fost sever restricționată.

Mihai Trăstariu a mai declarat că veniturile lui sunt constante. Acesta încasează anual circa 100.000 de euro din diverse surse, inclusiv concerte, închirieri de apartamente și o școală de arte.

Trăistariu are un trecut cu multiple surse de venit. Nu de mult, acesta și-a suplimentat veniturile și prin intermediul site-urilor pentru adulți, unde fanii puteau accesa conținut exclusiv pentru un abonament lunar de 5 dolari.

Te-ar putea interesa și: Cea mai scumpă plajă din Italia: „Am cheltuit 1200 de euro în 2 zile, doar sezlongurile au fost 140 euro pe zi”