- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mii de comenzi la un singur produs pe eMag. Temperaturile ridicate sunt motivul principal

24 Jul, 13:05 • Bugiu ⁠Ana Maria
În această perioadă, eMag a înregistrat mii de comenzi la un singur produs. „Responsabile” ar fi temperaturile caniculare.
Mii de comenzi la un singur produs pe eMag. Temperaturile ridicate sunt motivul principal

Lunile de vară sunt din ce în ce mai călduroase, iar românii au acționat în consecință. Drept urmare, eMag România a înregistrat mii de comenzi la un singur produs, în această perioadă, potrivit bugetul.ro.

Este vorba despre aparatele de aer condiționat. Românii au apelat în disperare la ele, din cauza temperaturilor foarte ridicate din ultima perioadă. Magazinul online a înregistrat un record la vânzări.

eMag anunță vânzări record pentru aparatele de aer condiționat

Magazinul online a înregistrat vânzări record la aparatele de aer condiționat. Cu toate acestea, cea mai mare problemă a clienților a fost montajul acestora, iar companiile care se ocupă cu acest lucru sunt foarte ocupate în această perioadă.

Din cauza caniculei, temperaturile au urcat enorm în locuințele oamenilor, valorile din casă indicând peste 30 de grade Celsius. Astfel, românii au apelat urgent la soluționarea acestei probleme.

Soluția a fost benefică pentru magazinul de electrocasnice, unde s-au cumpărat de trei ori mai multe ventilatoare decât anul trecut în aceeaşi perioadă.

Te-ar putea interesa și: Cifra de afaceri din comerț a crescut la echipamentele IT și telecom cu 12%. Primele 5 luni ale anului sunt la fel ca în 2023

foto: eMag

Cât au cheltuit românii pentru un aparat de aer condiționat

Clienții eMag au cheltuit, în medie, 2.400 de lei pentru achiziționarea unui aparat de aer condiționat, potrivit magazinului. Orașele în care s-au înregistrat cele mai multe comenzi sunt București, Ilfov, Timiș, Constanța, Giurgiu și Iași, adică orașele afectate de temperaturi mai mari decât 40 de grade Celsius.

„Împreună cu sellerii din Marketplace venim în sprijinul clienților noștri cu o gamă variată de produse care să răspundă oricăror nevoi, astfel încât să poată face față temperaturilor tot mai crescute de la an la an.

Oferim totodată și servicii de instalare contra cost și de livrare cu doi oameni”, a declarat Cristina Lemneanu, senior demand director eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

O altă problemă majoră întâmpinată cu care se confruntă clienții: firmele de montaj îi amână chiar şi trei săptămâni, în această perioadă. Prețurile pentru instalarea unui aparat de aer condiţionat pornesc de la 650 de lei.

Te-ar putea interesa și: Prețuri mamut în resortul unde s-a filmat Insula Iubirii, de la Antena 1. Cât costă o cameră la hotelul unde se filmează show-ul